Főoldal > AKTUÁLIS > Miért sebes Melanie Griffith orra?

Miért sebes Melanie Griffith orra?

arcMelanie Griffithorrsebszépségszínésznő
0

Írta:

Melanie Griffith orrán furcsa seb éktelenkedik.

Ha az ember hollywoodi sztár lesz, akkor számolnia kell azzal, hogy a külsejét érintő legapróbb változásokra is felfigyel a média – még akkor is, ha jelentéktelen dolgokról van szó, amik talán nem is jelentenek semmit. Ez történt Melanie Griffith esetében is, akit szeptember 8-án fotóztak le, orrán egy furcsa sebbel.

Persze most a fél világ azt kérdi, vajon miért sebes a színésznő orra, a borúlátóbbak pedig még azt is hozzáteszik, hogy remélik, nem beteg. Hát, mi csak azt látjuk, hogy a sportos színésznő továbbra is figyel az egészségére, ugyanis jó sok zöldséget és zöld színű ételt vásárolt a szupermarketben, illetve alakját elnézve 60 évesen is rendszeresen sportol.

A híres színésznő az elmúlt években inkább tűnt soványnak, mint nőiesen karcsúnak – szerintünk abba fogyott bele, még 2014-ben, hogy hivatalosan is véget ért házassága Antonio Banderasszal, és a kilókat azóta sem szedte vissza. Főleg, mert sokat sportol és nagyon egészségesen táplálkozik – kicsit talán túl szigorú is magához.

A sztár is elmondta korábban, hogy nem érzi tragikusnak a válást, sőt, próbálja a jó dolgokat látni ebben is. „Új fejezet kezdődik az életemben. A gyerekeim már majdnem felnőttek. Igazából boldog vagyok. Az életem örömteli, és nincs miért panaszkodnom” – mondta egy nemrég készült interjúban.

Majd hozzátette, ez az időszak nem a karrierjéről szól, hanem arról, hogy remek munkái lehessenek, és jól érezze magát a bőrében. Ez mindig is fontos volt számára, de amióta egyedülálló lett, talán még inkább oda tud figyelni ezekre a dolgokra, és saját igényeit, örömeit helyezheti előtérbe.

Ami az elmúlt éveket illeti, a háromgyerekes sztáranyuka egy ideig próbált több dologban is alkalmazkodni férjéhez, sőt, volt idő, amikor még együtt is diétáztak, különböző országos ízletes leveseivel karcsúsodtak. „Nem jár sok lemondással, változatos, és a finom levesek nemcsak laktatóak, hanem még a fogyást is segítik” – mondta körülbelül két évvel ezelőtt a színésznő.

Melanie egyébként azt mondja, nem hisz a villámdiétákban, inkább a „többször keveset” elvet, a mértéktartást, és a több sport beiktatását választja. Általában az egyszerű mozgásformákra szavaz, mint például az úszás, a sok séta vagy a kocogás, de új életszakaszába lépve új mozgásformákat is kipróbálhatott.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X