Főoldal > AKTUÁLIS > Melanie Griffith karjai nem túl szexik

Melanie Griffith karjai nem túl szexik

edzésizomkarMelanie Griffithszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő egy izompacsirtával sétálgatott, de nézd csak meg az ő karjait!

Vannak olyan hölgyek, akik az ötödik vagy hatodik iksz felett sem híznak el, de persze a rossz nyelvek rajtuk is találnak olyan dolgot, amibe bele lehet kötni. Legutóbb Melanie Griffith-t vették célba, aki egy izmos ismerősével sétálgatott Los Angeles-ben. Az 59 éves színésznő sportos ruhákban lépett utcára, ujjatlan felsője miatt pedig látni lehetett a karjait. És hát emiatt kap most hideget-meleget.

Egyesek szerint a napfény, a cigi és ki tudja, milyen egyéb ártalmas anyagok miatt elég rondán öregedett a világsztár bőre, mások szerint az alkarján futó ereket nem lehet nem észrevenni, megint mások szerint pedig a karjai lehetnének tónusosabbak is.

De szerencsére vannak, akik nem bántják, hanem inkább mellé állnak – szerintük az idő múlásával a legtöbb ember karjai hasonlóvá válnak, vagy még kevésbé szép látványt nyújtanak. És talán inkább örülnünk kellene, hogy a plasztikáiról ismert színésznő elfogadta ezt a folyamatot, és nem rohan máris az orvosához, hogy erre is találjanak megoldást.

Olyanok is vannak, akik szerint az örökmozgó színésznő nem fittnek, hanem sokkal inkább betegnek tűnik. Melanie valószínűleg abba fogyott bele, még 2014-ben, amikor hivatalosan is véget ért házassága Antonio Banderasszal, és a kilókat azóta sem szedte vissza. Mások viszont úgy vélik, csak legjobb formáját akarja hozni, amihez több edzés és valamivel szigorúbb diéta is hozzájárul.

A híres színésznő is elmondta korábban, hogy nem érzi tragikusnak a válást, sőt, próbálja a jó dolgokat látni ebben is. „Új fejezet kezdődik az életemben. A gyerekeim már majdnem felnőttek. Igazából boldog vagyok. Az életem örömteli, és nincs miért panaszkodnom” – mondta egy nemrég készült interjúban.

Majd hozzátette, ez az időszak nem a karrierjéről szól, hanem arról, hogy remek munkái lehessenek, és jól érezze magát a bőrében. Ez mindig is fontos volt számára, de amióta egyedülálló lett, talán még inkább oda tud figyelni ezekre a dolgokra, és saját igényeit, örömeit helyezheti előtérbe.

Ami az elmúlt éveket illeti, a háromgyerekes sztáranyuka egy ideig próbált több dologban is alkalmazkodni férjéhez, sőt, volt idő, amikor még együtt is diétáztak, különböző országos ízletes leveseivel karcsúsodtak. „Nem jár sok lemondással, változatos, és a finom levesek nemcsak laktatóak, hanem még a fogyást is segítik” – mondta körülbelül két évvel ezelőtt a színésznő.

Melanie egyébként azt mondja, nem hisz a villámdiétákban, inkább a „többször keveset” elvet, a mértéktartást, és a több sport beiktatását választja. Általában az egyszerű mozgásformákra szavaz, mint például az úszás, a sok séta vagy a kocogás, de új életszakaszába lépve új mozgásformákat is kipróbálhatott.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X