Főoldal > AKTUÁLIS > Melanie Griffith aggasztóan sovány

Melanie Griffith aggasztóan sovány

Antonio BanderasfogyásházasságMelanie Griffithszerelemszínésznősztárválás
0

Írta:

Egyszerű fekete szerelésében is látszik, mennyire vékony.

A legnagyobb sztárok akkor sem menekülhetnek a paparazzók elől, amikor épp nincs valami jó napjuk, nem öltöztek ki, nem lakkozták ki a körmeiket, vagy mondjuk kicsit rosszabb formában vannak a szokásosnál.

Melanie Griffith sem szaladt el, de még csak nem is küldte el a lesifotósokat, amikor… hát, hogy is fogalmazzunk… nem éppen a legtrendibb szerelésében kapták őt lencsevégre Nyugat-Hollywoodban. Elméletileg egy bőrápoló szalonból távozott, de szerintünk ennél fontosabb, hogy fekete szettje, különösen leggingse kiemelte, hogy mennyire vékony.

Az 59 éves színésznő egyesek szerint nem néz ki rosszabbul, mint általában – csak azért tűnhet vékonyabbnak és nyúzottabbnak, mert nincs kisminkelve, és nem öltözött ki. Mások szerint viszont igenis rosszul néz ki: nem fittnek, hanem sokkal inkább betegnek tűnik.

Sokak szerint Melanie abba fogyott bele, még 2014-ben, amikor hivatalosan is véget ért házassága Antonio Banderasszal, és a kilókat azóta sem szedte vissza. Mások viszont úgy vélik, csak legjobb formáját akarja hozni, amihez több edzés és valamivel szigorúbb diéta is hozzájárul.

A híres színésznő is elmondta korábban, hogy nem érzi tragikusnak a válást, sőt, próbálja a jó dolgokat látni ebben is. „Új fejezet kezdődik az életemben. A gyerekeim már majdnem felnőttek. Igazából boldog vagyok. Az életem örömteli, és nincs miért panaszkodnom” – mondta egy nemrég készült interjúban.

Majd hozzátette, ez az időszak nem a karrierjéről szól, hanem arról, hogy remek munkái lehessenek, és jól érezze magát a bőrében. Ez mindig is fontos volt számára, de amióta egyedülálló lett, talán még inkább oda tud figyelni ezekre a dolgokra, és saját igényeit, örömeit helyezheti előtérbe.

Ami az elmúlt éveket illeti, a színésznő egy ideig próbált több dologban is alkalmazkodni férjéhez, sőt, volt idő, amikor még együtt is diétáztak, különböző országos ízletes leveseivel karcsúsodtak. „Nem jár sok lemondással, változatos, és a finom levesek nemcsak laktatóak, hanem még a fogyást is segítik” – mondta körülbelül két évvel ezelőtt a színésznő.

Melanie egyébként azt mondja, nem hisz a villámdiétákban, inkább a „többször keveset” elvet, a mértéktartást, és a több sport beiktatását választja. Általában az egyszerű mozgásformákra szavaz, mint például az úszás, a sok séta vagy a kocogás, de új életszakaszába lépve új mozgásformákat is kipróbálhatott.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X