Főoldal > AKTUÁLIS > Jessica Biel lányt csókol, drogozik és gyilkol

Jessica Biel lányt csókol, drogozik és gyilkol

filmJessica Bielsorozatszépségszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Elképesztő dolgokat vállalt be – persze csak a The Sinner című sorozat forgatásán.

A színészek gyakran olyan dolgokat is megtesznek egy-egy szerep kedvéért, amit a valóságban nem tennének meg. Jessica Biel például a The Sinner című sorozatban testvérével, Phoebe-vel (Nadia Alexander) csókolózik, kokaint szippant, majd a lányok a testi örömöket sem hagyják ki: Phoebe egy Frankie nevű pasassal szeretkezik, a Corát alakító Jessica pedig egy bizonyos Toddal. A légyott viszont rossz véget ér: Phoebe szíve leáll. A lányt nem tudják újraéleszteni, ezért Cora megöli Frankie-t.

Ez a sztori így összefoglalva talán kissé bonyolult, de a sorozatban nagyon ütős és megdöbbentő – annál is inkább, mert hogy Jessica Bieltől a valóságban mi sem áll távolabb, mint a drogok és az orgiák. A színésznő és párja, Justin Timberlake egy tüneményes kisfiú, Silas Randall boldog szülei, drogok helyett pedig inkább az egészséges életmódra szavaznak.

Jessica évek óta nagyon egészségesen él és sokat sportol: ez nem egyfajta feladat számára, amit ki kell pipálnia minden nap a teendői közt, hanem sokkal inkább életforma. Korábban azt nyilatkozta, hogy el sem tudja képzelni az életét sport nélkül.

„De persze vannak lustább napjaim, amikor aztán különösen fontos, hogy motivált maradjak, ezért megvannak a magam kis trükkjei. Nagyon szeretem például váltogatni a mozgásformákat, illetve a kinti sportokat és az edzőtermi gyakorlatokat. Így garantáltan nem fogom elunni a mozgást” – nyilatkozta korábban.

Justin Timberlake feleségének kedvenc mozgásformáit nehéz lenne felsorolni, mert szinte bárhol és bármikor sportol, ha kedve tartja. Imádja a vizet, a vízi sportokat és a tengerparton végezhető mozgásformákat, de szívesen megy túrázni vagy edzőterembe is.

A konditeremben az egész testét átmozgatja, amihez egyik kedvenc eszköze a medicinlabda. „Amíg nem használtam, nem gondoltam volna, hogy ennyi izmot átmozgathatok ezzel” – árulta el korábban. Most viszont valószínűleg kíméletesebb mozgásformákra vált, mint például a Pilates és a jóga, amiket szintén nagyon szeret.

Várandóssága alatt is végig mozgott, de mindig figyelt a teste igényeire. A szülés után hagyott néhány hetet magának, amikor csak a babával foglalkozott, majd felkereste személyi edzőjét, Jason Walsh-t, akivel heti 2-3 alkalommal találkozott.

Walsh elmondása szerint Jessicának a kíméletes, csúszó mozgást igénylő VersaClimber vált be, amivel rövid (alig több mint félórás) edzésekkel hozta magát újra formába. „Olyan mozgást végezhetsz a VersaClimberen, ami természetesen jön, hiszen bennünk van” – magyarázta a tréner. Az eredmény pedig szerinte is magáért beszél, hiszen a sztármami hetek alatt lendült újra csúcsformába.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Jessica aktív életmódja és szerencsés alkata miatt szinte bármit megehetne, mégis komoly elvei vannak. „Bio ételeket eszem, a finomított élelmiszereket kerülöm. Kedvenc nasijaim a dió és a mogyorófélék, mert ezek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is” – mondta.

A színésznőről sokan azt gondolják, hogy egy percre sem tud elszakadni az edzésektől és az egészséges étrendtől, de ő korábban ennek épp az ellenkezőjét hangsúlyozta. „Minden héten beiktatok egy-egy pihenőnapot, amikor azt eszem, amit csak megkívánok, és ha kedvem tartja, egész nap csak heverészek vagy masszázsra megyek. Szerintem mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás” – árulta el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X