Főoldal > AKTUÁLIS > Miley Cyrus kidobta vőlegényét!

Miley Cyrus kidobta vőlegényét!

énekesnőLiam HemsworthMiley Cyrusszakításszerelemszínészsztár
0

Írta:

Meglepődtünk, és még most sem értjük igazán.

Sokan húzták fel a szemöldöküket világszerte, amikor azt olvasták a hírekben, hogy Miley Cyrus szakított vőlegényével, Liam Hemsworth-el. A jóképű ausztrál színész rajongói talán egy-két boldog sikollyal nyugtázták a hírt, és nem is olvastak tovább, de mi azért szeretnénk tudni, miért lett vége a sztárpár kapcsolatának. Hisz néhány hete még arról írtunk, hogy Miley új gyűrűt villantott, tovább adva a lovat azon híresztelések alá, hogy esetleg ők ketten már össze is házasodtak… hát nem ez a helyzet.

Miley Howard Stern műsorában beszélt a szakításról is, indoklásképpen pedig a következőt mondta: „ezt kellett tennem, mert nem szeretem, ha egy kapcsolatban két ember próbál egy egészet alkotni”. Ezzel valószínűleg arra utalt, hogy jobban bírja, ha két kifejlett jellem, két „egész” van együtt, és burkoltan talán le is gyerekesezte exét. De őszintén szólva ha eddig minden rendben volt, és a házasságot tervezték, mi nem értjük: ez miért csak most vált problémává a 24 éves színész-énekesnő szemében?!

Azt sem tudjuk, mennyire lesz tartós a szakítás, mert a pár egyszer már járt jegyben korábban: 2012-ben jegyezték el egymást, a következő évben szakítottak. 2016-ban viszont ismét összejöttek, és a hírek szerint ezúttal tényleg minden klappolt. Vagyis hát akkor ezek szerint mégsem.

Nos, bármit hoz is a jövő – békülnek, vagy Miley valaki mással akar majd kapcsolatot –, az tény, hogy nem lesz nehéz dolga a hódítással, ugyanis szép, csinos és állítólag még jó fej is. A fiatal sztár odafigyel a vonalaira, de ennél is fontosabb számára az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport. Jó ideje a pilates szerelmese: „az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – lelkendezett egy korábbi interjúban.

Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott pilatesezés után önszorgalomból még bicajozik, úszik, fut vagy lépcsőzik egy kicsit. Ez segített neki abban is, hogy korábbi, néhány kilós súlyfeleslegétől megszabaduljon.

A mozgás mellett odafigyel az étkezésre, de azt nyilatkozta, hogy nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

De némi változtatásra kényszerült az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek. Tejet és tejtermékeket most már úgysem ehetnék, mert vegán vagyok” – mondta.

Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X