Főoldal > AKTUÁLIS > Felismered, melyik híres színésznő van a képen?

Felismered, melyik híres színésznő van a képen?

jelmezKeira Knightleyszépségszínésznősztárvideoklip
0

Írta:

Ki lehet ez a vékony sztárhölgyemény rózsaszínben?!

Szerintünk olyan jól sikerült az álcázás, vagyis olyan jól takar a rózsaszín paróka és álarc, hogy úgysem fogsz rájönni, ki látható a következő felvételeken, de azért megmutatjuk, mielőtt elárulnánk:

Van tipped, hogy ki lehet ez a csinos (és elég ismert) hölgy a klipben? Ha nincs, akkor eláruljuk: Keira Knightley vállalta be, hogy szerepel férje, James Righton zenekarának új, Let Her Love In című dalához készült videoklipjében.

Nyilván relatív, kinek mennyire tetszik a dal, illetve a klip, de egy dolog tény: Keira tánca – na meg a jelmeze – eléggé vonzza a tekinteteket. Nem is csoda, hiszen a színésznő remek formában van. És most végre nem tűnik cérnavékonynak!

Korábban sok kritika érte őt az alakja miatt, sőt, sokan azt írták és mondták róla, hogy anorexiás, mert ennyire senki sem lehet „egészségesen” vékony. De ő azt mondja, ezek a támadások alaptalanok, mivel ő odafigyel az egészségére: helyesen étkezik és sportol is.

Egy korábbi interjúban elárulta: nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.

„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – mondta, hozzátéve, hogy szeretne beszerezni néhány olyan szakácskönyvet, egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptekkel.

Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, nőiesen izmos karjait súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel formálhatta tökéletesre.

Bár jár edzeni, Keira számára fontos, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi a mozgást: a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket. Ezen kívül szívesen edz bordásfalnál is.

Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el, és persze ma már a fent említett boldogságforrások – mint például a szerelem – mellett a kislányával, Edie-vel töltött idő a legdrágább számára.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X