Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Winslet csajcsókot kapott

Kate Winslet csajcsókot kapott

csókfilmKate Winsletszínésznősztár
0

Írta:

Jól látod, tényleg egy nővel váltott csókot!

Finoman szólva nem mindennapi dolog történt Kate Winslettel a napokban. Miután a Wonder Wheel című új Woody Allen filmben nyújtott alakításáért megkapta a Hollywood Actress (hollywoodi színésznő) nevezetű díjat a Hollywood Film Awards díjkiosztó gálán, a színésznő elkezdte kolléganőjét, Allison Janney-t dicsérni.

Többek közt azt mondta, hogy számára óriási megtiszteltetés vele egy teremben lenni, mennyire szeretne egy kicsit Alison Janney-vé változni, illetve hogy nagyon szeretné megcsókolni. Janney-nek több se kellett: felállt a helyéről, a színpad felé vette az irányt, majd odaérve megcsókolta Kate Winsletet.

Persze a csók nyilván csak a gálának és a közönségnek szólt, de rajongói szerint sok nő is odáig van Kate-ért, ami nem is csoda, hiszen a 42 éves híresség nemcsak kiváló színésznő, hanem gyönyörű és csinos nő is.

Nem túl sovány, de ő nem is akar az lenni. Nőies vonalaira mindig is büszke volt: saját bevallása szerint évekkel ezelőtt kibékült a testével, és mióta elfogadta magát olyannak, amilyen, nem szenved a jojó-efektustól. Formája megtartásában persze szerepe van annak is, hogy odafigyel a helyes táplálkozásra, és arra, miből mennyit eszik.

„Ha valamit megkívánok, akkor abból engedélyezek magamnak egy kicsit, de a mértéktartásra igyekszem figyelni. A harmadik terhességem során szerencsére nem volt sok gondom azzal, hogy folyton megkívántam dolgokat… egyetlen ital volt, a narancslé, amiből bármennyit meg tudtam volna inni, de ez volt minden. Bárcsak mondhatnék valami érdekesebbet” – mondta egy interjúban.

Kate az edzőtermeket soha nem zárta a szívébe, és saját bevallása szerint ideje sem lenne lejárni valahová edzeni, így otthon mozog: beszerzett egy Pilates DVD-t, melyre ha épp otthon van, minden nap legalább 20 percet tornázik.

Ha viszont forgat valahol, vagy épp utazik, akkor igyekszik az ottani lehetőségeket kihasználni, hogy mozogjon egy kicsit: sétál, gyorsabban gyalogol, biciklit bérel, vagy épp úszik egyet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X