Főoldal > AKTUÁLIS > Gwyneth Paltrow-t eljegyezték?

Gwyneth Paltrow-t eljegyezték?

eljegyzésGwyneth Paltrowszépségszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Sokat mondó fotót osztott meg Instagramon.

Külföldi lapok már megszellőztették Gwyneth Paltrow eljegyzésének a hírét, de amennyire a 48 éves színésznő és 45 éves producer párja, Brad Falchuk védelmezték ezt a kapcsolatot az elmúlt három évben, mi nem tartottuk túl valószínűnek, hogy a következő napokban bármelyikük is megerősítené a hírt.

Nos, ennek részben ellentmond, hogy Gwyneth hétvégén megosztott egy fotót Instagramon, amin volt férje, Chris Martin és a színésznő kedvese, Brad Falchuk láthatóak. Ez eddig még nem is lenne olyan meglepő, ahogy az sem, hogy közös brunch-ra hívták át Christ (hiszen ő és Gwyneth a gyerekek kedvéért nagyon jó kapcsolatban maradtak). A kép mellé biggyesztett hashtag viszont már beszédesebb: #modernfamily, azaz modern család. Vagyis ők így már egy család.

Gwyneth Paltrow

A kapcsolat tehát komoly, és valószínűleg még komolyabbra fordul a jövőben. És miért is ne fordulhatna, hiszen a színésznő és a producer állítólag nagyon jól megvannak. Ha pedig már azt is tudják, mikor házasodnak össze, illetve a színésznő már a menyasszonyi ruhákat próbálgatná, szerintünk csak azért tarthat sokáig a keresgélés, mert vékony alakján a legtöbb ruha jól állna.

Gwyneth Paltrow rendszeres sporttal és egészséges étkezéssel őrzi vonalait, és évek óta az egyik legcsinosabb hollywoodi sztárnak számít. 2015 januárjára pedig minden addiginál vékonyabb lett – akkor állítólag tovább szigorított az étrendjén, ez állt a fogyás hátterében. A világsztár egyébként korábban is komoly szabályokat állított fel a táplálkozásban saját maga, és családja számára is.

Alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé. És még egy fontos szabályt betart, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.

És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, a sztáranyuka úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.

Korábban elárulta, hogy szívesen írna egy harmadik szakácskönyvet is, annak ellenére, hogy 2014-ben állítólag 1.6 millió dolláros veszteséggel zárt Goop nevű életmód honlapja. Szerinte viszont nem az anyagiakon van a hangsúly, hanem azon, ki miben hisz – márpedig az egészség nála tényleg a legfontosabb, szó szerint.

Az Oscar-díjas színésznő egyébként nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X