Főoldal > AKTUÁLIS > Így méregtelenít Gwyneth Paltrow

Így méregtelenít Gwyneth Paltrow

diétaéletmódfogyásfogyókúraGwyneth Paltrowméregtelenítésszínésznősztár
0

Írta:

Íme, a színésznőből lett életmódguru meglepően teljesíthető tippjei!

Arról lehet vitatkozni, kinek a szemében mennyire szimpatikus és/vagy hiteles életmódguru a híres színésznő, Gwyneth Paltrow, de egy dolog biztos: sokan szeretnénk olyan ragyogóan és egészségesen kinézni, mint ő. A sztár elmondása szerint egyik titka a rendszeres méregtelenítésben rejlik, és nemrég a netezőkkel is megosztotta, ő hogyan csinálja. Tippjei pedig nem is olyan teljesíthetetlenek, mint elsőre gondolnád!

  1. Fontos, hogyan indul a napod! „Minden reggel egy pohár víz legyen az első, amit elfogyasztasz, és ebbe facsarj egy kis citromlevet! A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a citrom csökkenti a test elsavasodását, ami az egészségedre és a bőrödre is jó hatással van” – mondta Gwyneth.
  1. És ha már a bőrt említettük, jöjjön a második csodatipp: a színésznő az infraszaunára esküszik. „Segít kipucolni a testedből a méreganyagokat, csökkenti a gyulladást, csillapítja az izomfájdalmakat, és segít, hogy energikusabbnak érezd magad. Ha luxusnak érzed, vagy azt gondolod, neked úgysem telne rá, akkor irány a közeli edzőterem” – javasolta.
  1. Alkalmazhatsz beöntést is a méregtelenítés idején – Gwyn szerint utána könnyebbnek és energikusabbnak fogod magad érezni, illetve a belsőd ráhangolódik az optimális anyagcserére. Mi azért azt javasolnánk, hogy a kockázatok és mellékhatások tekintetében inkább kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed.

  1. Ha imádsz a kádban ücsörögni, akkor ez lesz a kedvenced Gwyneth 5 pontja közül, ugyanis a világsztár azt javasolja, hogy a méregtelenítés során merülj el a habokban annyiszor, ahányszor csak tudsz, de lehetőleg minden este. „A vízbe tegyél illóolajokat, növényi kivonatokat, például a gyömbéres, narancsos, kakukkfüves Jane’s Detox Bath Cube (amiért én teljesen odáig vagyok)” – tette hozzá.
  1. A méreganyagok távozása után szuperragyogó lesz a bőröd, de ezt is tudod fokozni, ha beiktatsz egy kiadós bőrradírozást. „A testedet dörzsöld át egy száraz kesztyűvel vagy kefével, ezt követően pedig használj speciális detox olajakat, arcra pedig olyan termékeket ajánlok, amelyekkel mindent kíméleten le lehet radírozni, el lehet tüntetni, és a használatuk után ragyogó lesz a bőröd” – javasolta Gwyneth Paltrow.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X