Főoldal > AKTUÁLIS > Gwyneth Paltrow pucéran hempereg a sárban

Gwyneth Paltrow pucéran hempereg a sárban

egészségfotózásGwyneth Paltrowmeztelenszépségszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő meglepő fotón pózol – mindjárt eláruljuk, miért.

A hírességek számtalan okból pucérkodnak – szerintünk leginkább azért, ha egy számukra fontos ügyre akarják felhívni a figyelmünket, vagy ha el akarnak nekünk adni valamit. Hát, Gwyneth Paltrow esetében is ezek a dolgok állnak a meztelenkedés hátterében: szeptember 19-én jelenik meg a színésznő nevével fémjelzett Goop Magazine első száma. Erre pedig mi más hívhatná fel jobban az egész világ figyelmét, mint a meztelen, sárral borított testű Gwyneth Paltrow?!

Az „Earth to Gwyneth” témájú első szám egyébként még akár érdekes is lehet, már persze azoknak, akik nem érik be a címlap látványával. Ugyanis a hírek szerint a lapszám a színésznő wellness- és egészség iránti szenvedélyét helyezi a középpontba, felfedi az első tisztítókúrája mögötti motivációját és kiderül belőle az is, milyen furcsa dolgokat tett meg Gwyneth az egészége, fittsége és/vagy szépsége érdekében.

Nos, akár furcsa módszerekkel, akár rendszeres sporttal és egészséges étkezéssel őrzi alakját, Gwyneth Paltrow évek óta az egyik legcsinosabb hollywoodi sztárnak számít. 2015 januárjára pedig minden addiginál vékonyabb lett – akkor állítólag tovább szigorított az étrendjén, ez állt a fogyás hátterében. A világsztár egyébként korábban is komoly szabályokat állított fel a táplálkozásban saját maga, és családja számára is.

Alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé. És még egy fontos szabályt betart, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.

És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, a sztáranyuka úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.

Korábban elárulta, hogy szívesen írna egy harmadik szakácskönyvet is, annak ellenére, hogy 2014-ben állítólag 1.6 millió dolláros veszteséggel zárt Goop nevű életmód honlapja. Szerinte viszont nem az anyagiakon van a hangsúly, hanem azon, ki miben hisz – márpedig az egészség nála tényleg a legfontosabb, szó szerint.

Az Oscar-díjas színésznő egyébként nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X