Főoldal > AKTUÁLIS > Ariel Winter gigadekoltázst villantott

Ariel Winter gigadekoltázst villantott

Ariel WinterdekoltázsmellModern családszínésznősztár
0

Írta:

Nem bízta a véletlenre, hogy vajon észreveszik-e…

Azt már mindannyian tudjuk Ariel Winterről, hogy szeret a figyelem középpontjában lenni, amit gyakran kihívó ruhákkal ér el. És ezalól a Palm Springsben tartott nemzetközi filmfesztivál zárórendezvénye sem volt kivétel, ahol egy fekete, földig érő, merészen felskiccelt és még merészebben dekoltált estélyiben jelent meg.

Egyesek szerint a Modern család 19 éves színésznőjének dekoltázsát csak egy szóval lehet jellemezni, méghozzá azzal, hogy „hűha”, a rossz nyelvek szerint viszont rövid nyakát is teljesen behúzva a fiatal sztár pont úgy néz ki, mint egy teknős, aki csak félig bújt ki a páncéljából.

Mi nem akarunk gonoszkodni, de úgy gondoljuk, a pózolást azért még tényleg gyakorolhatta volna az esemény előtt… de az tény, hogy Ariel manapság már nem küzd a kilókkal. Korábban folyamatosan súlyproblémái voltak, de úgy tűnik, ezeknek az időknek már vége.

Hogy mi a titok? A 19 éves híresség szerint a rendszeres sport, ami nem kényszernek, hanem életformának fog fel. Szabadidejében is sokat gyalogol vagy túrázik, a konditeremben pedig a legnagyobb hírességeket is edző Gunnar Peterson útmutatásai szerint végzi a gyakorlatokat. Azt mondja, kemény, de megéri. „Boldogabb és elégedettebb vagyok magammal, mint valaha” – árulta el.

Ariel ma már tudja, hogy nem a két számmal kisebb cuccokba kell beleférnie, hanem jobban jár, ha a saját méretének tudatában választ csinos és néha kicsit kihívóbb ruhákat. A fiatal színésznő szerint nincs baj azzal, ha olykor kicsit többet mutat a testéből, ő így érzi jól magát. Ráadásul az utóbbi időben nemcsak magabiztosabb lett, hanem mások dolgát is a szívén viseli: gyakran emel szót az ellen, ha valakit megszégyenítenek a kinézete miatt.

Ami az étrendjét illeti, itt sem a pillanatnyi megoldások híve, hanem a gyökeres, lehetőleg életre szóló változásoké – elvégre neki is az egészsége a legfontosabb. Ennek jegyében kiiktatta életéből a finomított élelmiszereket és a gyorskajákat, mert ezek nem valami táplálóak.

Ezek helyett inkább magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú ételeket fogyaszt, mert biztos akar lenni abban, hogy a teste mindent megkap, ami a helyes működéshez szükséges. Olyan ez, mint amikor az ember jó minőségű üzemanyagot tölt az autójába: annak reményében teszi, hogy sokáig működik majd helyesen. Nos, ezt Ariel is pont így gondolja. A méreganyagok kiürítése és bőre szépségének megőrzése érdekében pedig arra is törekszik, hogy minden nap legalább három liter vizet elszürcsöljön.

Egyik kedvenc „csodaszere” egy igazi superfood: a fokhagyma. Méghozzá azért, mert felpörgeti az anyagcserét, segít a zsírt eltüntetni a sejtekből, a méregtelenítést is fokozza, és nem utolsósorban még finom is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X