Főoldal > AKTUÁLIS > Kulcsár Edina 500 társával vágott bele az életmódváltásba

Kulcsár Edina 500 társával vágott bele az életmódváltásba

diétaÉletmód ClubÉletmódváltókfogyás
0

Írta:

Az országos szinten egyedi, komplex programot adó Életmód Club a fogyni, hízni és formálódni vágyóknak is egyaránt segít, januártól már 13 városban.

Az Életmód Club egy országos szinten egyedi, komplex programmal segít a fogyni, hízni és formálódni vágyóknak. A 12 hetes életmódváltásba januárban mintegy ötszáz ember vágott bele országszerte.

A gyönyörű modell, Kulcsár Edina is ezt a programot választotta, hogy életmódot váltson, formálódjon. Sőt, édesanyja és barátnője is vele tart. Életmód edzője nem más, mint Salamon Dia, hazánk jelenlegi legeredményesebb profi IFBB bikini fitness versenyzője.

“Hihetetlen mennyire nehezen tudjuk magunkat rávenni az életmódváltásra, mint ahogy az is, hogy ha megtesszük az első lépéseket, mennyivel jobban érezzük magunkat. Én nagyon büszke vagyok már most magamra, hogy belevágtam, bár még hátra van 11 hét” – írta a Facebookon Edina.

“Az Életmód Club a teljes életmódváltáshoz ad segítséget. Az a célunk, hogy a sport és a helyes táplálkozás a klubtagok életének részévé váljon. Tulajdonképpen bárki jelentkezhetett, aki változtatni akart: túlsúlyos, sovány, és olyan is, aki az egészségügyi problémáit szerette volna megoldani az életmódváltással” – mesélte Freimann Sándor, az Életmód Club megálmodója.

“A program országos szinten egyedi, nincs ehhez hasonló. Minden városban egy úgynevezett InBody testösszetétel-méréssel indítottunk. Idén már komoly orvosi háttér van a program mögött, ezt a mérést illetve az egészségügyi kockázatelemzést is a MediFitness szakemberei végezték” – tette hozzá Freimann Sándor.

A startnapokon a mérésen túl „előtte” fotó is készül a klubtagokról, ami a program végeztével az „utána” fotó elé téve hűen szemlélteti majd a változást. Az elemzések után került sor az első elméleti előadásra is.

“Fontosnak tartjuk, hogy a tagok ne csak azt tudják mit és hogyan kell csinálniuk, hanem azt is hogy miért. Ezért tartunk elméleti oktatásokat, az első az indulás napján a diéta volt. Fehérjediétával dolgozunk, amit minden tagunknál a súly, a cél és a testösszetétel alapján személyre szabunk a mennyiségeket illetően. Kész étrendek helyett azonban tudást adunk a kezükbe” – mondta el Freimann Sándor.

„A tagok az iránymutatásunk alapján, saját ízlésük szerint maguknak számolják ki és állítják össze az étrendet. Idén ebben már nagy segítségükre volt ebben a saját kalkulátorunk, amihez kizárólag nekik van hozzáférésük. Nem titkolt célunk ezzel az, hogy egy úton indítsuk el őket, amit a három hónap után már önállóan is tovább tudnak járni” – tette hozzá.

“Az Életmód Club tagjai olyan bátor emberek, akik nem csak megálmodják a céljaikat, hanem tesznek is azért, hogy elérjék azokat. Még ha a sarkukban ott is liheg a kudarctól való félelem. Azt gondolom, akik a 12 hetes programot végigcsinálják, később sem fognak letérni az útról” – fűzte hozzá Vörös Zoltán WABBA világbajnok testépítő, aki előadóként maga is kulcsembere a programnak.

Az Életmód Club januártól már 13 városban elérhető: Budapesten két helyen, Sopronban, Győrben, Mosonmagyaróváron, Veszprémben, Tatabányán, Székesfehérváron, Kaposváron, Pécsen, Kecskeméten, Szegeden, Miskolcon és Debrecenben.

“Aki lecsúszott a jelentkezésről, ne csüggedjen: tavasszal újra visszatér a népszerű 6 hetes programunk, a strandforma” – árulta el Freimann Sándor.

További infó a programról: http://eletmodvaltok.com/2017/12/04/mi-az-eletmod-club/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X