Főoldal > AKTUÁLIS > Uma Thurman laza szettben is dögös

Uma Thurman laza szettben is dögös

alakszépségszínésznősztárUma Thurman
0

Írta:

A világsztárt így kapták lencsevégre New York City-ben.

A híres színészek és színésznők többségét úgy képzeljük el, mintha legalábbis hercegek és hercegnők lennének: ha kilépnek az utcára, azt gondosan eltervezett outfitben teszik, testőrök kíséretében, és naná, hogy legfeljebb egy aprócska táskát hajlandóak csak „cipelni”.

Nos hát, a fentiek közül Uma Thurmanre semmi sem volt igaz, amikor december közepén New York City-ben lefotózták. A 47 éves, háromgyerekes sztáranyuka – aki mostanság épp a Broadway-n játszik – egyedül igyekezett valahová, kényelmes öltözékben, smink nélkül, kezében egy méretes fonott kosarat cipelve.

Szerintünk imádnivalóan nézett ki átlagos nőnek öltözve is, bár azt gyorsan szeretnénk hozzátenni, hogy Uma Thurman szerintünk soha nem volt és nem is lesz átlagos – mi fantasztikus színésznőnek tartjuk és rajongunk érte.

Ő pedig valószínűleg élvezi a rajongást, az életben elért eredményeire pedig méltán lehet büszke. Sikeres színésznő, bátor nő, aki Instagramon üzent Harvey Weinsteinnek és a hozzá hasonlóaknak a világra szóló zaklatási botrány kapcsán (“még csak golyót sem érdemelsz” – írta), illetve nem utolsósorban családanya, aki három gyerek mellett is tud időt szakítani magára és alakja megőrzésére is.

A szigorú diétákra nemet mond, ennek ellenére harmadik gyermeke születése után sokan meglepődtek, hogy milyen gyorsan visszanyerte a vonalait. A kis Luna még 5 hetes sem volt, amikor híres mamája már estélyiben tündökölt a fotósok előtt.

Akkor azt állította, szerencsés alkatának köszönheti a gyors súlyvesztést, illetve annak, hogy néhány apróságra még jobban odafigyel kislánya születése óta. Például sosem hagyja ki a főétkezéseket, emellett pedig tízóraizik és uzsonnázik is. Mindezt úgy, hogy napi kalória-bevitele 1800-2200 kalória között legyen.

Mivel a sztár szereti nap közben meglepni magát valamivel, gyakran beiktat egy-egy finom salátát. Sőt, mivel nagy csokis keksz- és csokiimádó, ezeket sem tagadja meg magától. Ha pedig nyaral, úgy véli, lazíthat a megszokott étrendjén, és ilyenkor több kényeztetés is beleférhet.

A pluszkalóriák többségének elégetésével korábban sem volt gondja, hiszen mindig is Hollywood legnagyobb örökmozgói közé számított. Szeret a szabadban sétálni, kocogni és lovagolni, illetve a nyaralása alatt úszni és csónakázni, télen pedig szívesen síel és snowboardozik.

Ha úgy érzi, mégis rárakódott néhány kiló, néhány napig könnyű salátára cseréli a vacsorát, és beiktat még pár edzést. Ám ha nem így lenne, akkor sem esik kétségbe, mert számára sokkal többet ér a családjával töltött minőségi kikapcsolódás, mint az, hány kilót mutat alatta a mérleg.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X