Főoldal > AKTUÁLIS > Uma Thurman kibékült a pasijával

Uma Thurman kibékült a pasijával

Andre BalazsbékülésdiétaétkezésfogyáskapcsolatszakításszerelemszínésznősztártáplálkozásUma Thurman
0

Írta: and

Úgy tűnik, a hétéves időtartam nemcsak a párkapcsolatokban hozhat változást, hanem a külön t&ouml

Úgy tűnik, a hétéves időtartam nemcsak a párkapcsolatokban hozhat változást, hanem a külön töltött időt is ennyi idő után értékelheti át az ember. Uma Thurman és Andre Balázs egész biztosan így tettek, hiszen 2007-es szakításuk után idén újra összejöttek.

A párt márciusban látták együtt St. Barts-on, ahol le sem vették egymásról a szemüket és a kezüket, majd valamivel később, a MET gálára már egy párként mentek. Legutóbb Cannes-ban fotózták le a 45 éves sztárt és 58 éves kedvesét, amint épp egy partira siettek.

Uma egyszerű, zöld ruhát viselt, amiben a rajongóknak úgy tűnt, hastájékra felszaladt rá néhány pluszkiló. A háromgyerekes színésznő alakját viszont még így, egy kis plusszal is sokan irigylik, mert nemcsak csodálatosan néz ki, hanem a férfiak fantáziáját is sokkal inkább megmozgatja, mint egy túlságosan vékony női test.

Uma persze hízelgőnek érzi mindezt, és büszke az alakjára. A szigorú diétákra nemet mond, ennek ellenére harmadik gyermeke születése után sokan meglepődtek, hogy milyen gyorsan visszanyerte a vonalait. A kis Luna még 5 hetes sem volt, amikor híres mamája már estélyiben tündökölt a fotósok előtt.

Akkor azt állította, szerencsés alkatának köszönheti a gyors súlyvesztést, illetve annak, hogy néhány apróságra még jobban odafigyel kislánya születése óta. Például sosem hagyja ki a főétkezéseket, emellett pedig tízóraizik és uzsonnázik is. Mindezt úgy, hogy napi kalória-bevitele 1800-2200 kalória között legyen.

umapasi2.jpg ()

Mivel szereti nap közben meglepni magát valamivel, gyakran beiktat egy-egy finom salátát. Sőt, mivel nagy csokis keksz- és csokiimádó, ezeket sem tagadja meg magától. Ha pedig nyaral, úgy véli, lazíthat a megszokott étrendjén, és ilyenkor több kényeztetés is beleférhet.

A pluszkalóriák többségének elégetésével korábban sem volt gondja, hiszen mindig is Hollywood legnagyobb örökmozgói közé számított. Szeret a szabadban sétálni, kocogni és lovagolni, illetve a nyaralása alatt úszni és csónakázni, télen pedig szívesen síel és snowboardozik.

Ha úgy érzi, mégis rárakódott néhány kiló, néhány napig könnyű salátára cseréli a vacsorát, és beiktat még pár edzést. Ám ha nem így lenne, akkor sem esik kétségbe, mert számára sokkal többet ér a családjával töltött minőségi kikapcsolódás, mint az, hány kilót mutat alatta a mérleg.

Andre az igazi?
A színésznő 2014 áprilisában ismét kiadta dúsgazdag vőlegénye, Arpad Busson útját, és bár sokan azt rebesgették, ez Quentin Tarantino miatt történt, szerintünk könnyen lehet, hogy már akkor Andre Balázs körül forogtak Uma gondolatai (aki egyébként állítólag olyan sztárok fejét csavarta el az elmúlt években, mint Kylie Minogue vagy Naomi Campbell). Nekünk nagyon úgy tűnik, hogy Andre és Uma nem tud egymás nélkül élni. Vajon a férfi az igazi a híres színésznő számára?

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X