Főoldal > AKTUÁLIS > Modellel randizik Jennifer Lawrence exe

Modellel randizik Jennifer Lawrence exe

Jennifer LawrencemodellrandiSuki Waterhouseszakításszerelem
0

Írta:

Suki Waterhouse-sal látták J. Law rendező exét.

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky nagyjából két hónapja zárták le kapcsolatukat, egy éven át voltak egy pár. Barátaik, ismerőseik úgy tudják, hogy a szakítás elég békésen zajlott, és ők ketten barátok maradtak. Viszont lehet, hogy egyikük máris továbblépett?

Aronofsky-t nemrég egy 26 éves brit modellel, Suki Waterhouse-zal fotózták le, Utah államban a a Sundance Filmfesztivál alatt. Persze mondanunk sem kell, semmi konkrét nem látszik a képeken, csak annyi, hogy ők ketten együtt mentek valahová, az E! online szerint kajálni. De ez a hollywoodi sztárokról olvasott infók tekintetében sokaknak már elég ahhoz, hogy feltegyék a kérdést: akkor ők most randiznak, járnak, vagy mi a helyzet köztük.

Nos, azt az eset után mind a modell, mind a rendező szóvivője tagadta, hogy barátságnál több lenne köztük, sőt, egy ismerős is elmondta: tök jóban vannak, de ennél többet nem kell a dologba belelátni.

A modellként dolgozó Suki egészségesen él, rengeteget sportol, kedvenc mozgásformája a kick-boksz és imádja a küzdősportokat. Ezzel együtt viszont igazi csajos csaj is, akinek a stílusát sok ezer rajongója irigyli.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X