Főoldal > AKTUÁLIS > Összekapott a Szex és New York két sztárja

Összekapott a Szex és New York két sztárja

Kim CattrallSarah Jessica ParkerSzex és New Yorkszínésznősztár
0

Írta:

Kim Cattrallnek nem kell Sarah Jessica Parker támogatása, a gyászoló színésznő nagyon keményen kiosztotta kolléganőjét Instagramon.

Mint azt korábban mi is megírtuk, Kim Cattrall elég nehéz és fájdalmas időszakon megy keresztül, mert váratlanul elhunyt az öccse, Chris. A gyászoló színésznő rengeteg üzenetet és kommentet kap nap mint nap rajongóitól, barátaitól, de egyvalakinek a közeledéséből nem kér – és ez a személy nem más, mint a Szex és New Yorkból ismert kolléganője, Sarah Jessica Parker.

Ennek a minap egy elég kemény Instagram posztban hangot is adott.

“Sarah Jessica Parker, nincs szükségem a szeretetedre vagy a támogatásodra ebben a tragikus időszakban – írta, majd így folytatta – Az édesanyám ma megkérdezte tőlem, mikor fog már végre békén hagyni ez a képmutató Sarah Jessica Parker. Az, hogy állandóan megpróbálod felvenni velem a kapcsolatot, folyton arra emlékeztet, milyen kegyetlen voltál akkor, és most is. Hadd tisztázzam most (ha eddig nem lettem volna elég érhető). Nem vagy a családom. Nem vagy a barátom. Úgyhogy most utoljára írom: állj le. Ne használd többé a mi tragédiánkat a te „jó kislány” imidzsed helyreállítására.”

Az üzenet elég kemény és konkrét. Nem tudjuk, pontosan mi váltotta ki ezt, de a Daily Mail azt írja, a két színésznőnek az elmúlt évek során bőven voltak gondjai egymással. És mivel Kimnek most valóban egy borzalmasan nehéz időszakban kell helyt állnia, könnyen lehet, hogy egy apróságra reagálhatott ilyen harapósan (amire más körülmények közt talán csak legyintene, vagy még azt sem).

Az is elképzelhető, hogy egészségét is megviseli testvérének elvesztése – talán korábbi alvászavara is visszatérhet. A színésznő egyszer már megtanulta, hogy ezt komolyan kell venni. Eleinte igyekezett tudomást sem venni arról, hogy nem tud aludni, de aztán rájött, mennyire legyengíti, sőt, felőrölheti az egészségét is. „Olyan volt, mintha egy gorilla ülne a mellkasomon” – emlékezett vissza. Majd hozzátette, hogy amikor végre elfogadta a tényt, hogy segítségre van szüksége, akkor úgy döntött, a dolgok legmélyéig akar leásni.

Kognitív viselkedés-terápián kereste a válaszokat kérdéseire, és azt mondja, ahogyan visszament múltbeli eseményekhez lélekben, mindig igyekezett nagyon kedvesen és kíméletesen bánni saját magával. „Korábban ez nem volt meg bennem, hiszen gondoljatok csak bele: anyukáink mi mindent éltek meg, és engem is úgy neveltek, hogy keménynek kell lenni, nem szabad senkit cserbenhagyni” – mondta, hozzátéve, hogy miután elég időt szentelt magára és a gyógyulásra, most már jobban érzi magát.

Az, hogy Kim mennyire szigorú volt önmagához, abban is megmutatkozik, hogy 25 év után csakis egy filmszerep kedvéért tartott szünetet a diétájában. Azt viszont boldogan tette meg, méghozzá a Meet Monica Velour kedvéért, melyben egy idősödő pornósztárt alakít.

A Szex és New York című sorozat és filmek Samanthája nagyon élvezte a büntetlen evés-ivás örömeit. „A filmet Detroitban forgattuk, ahol rengeteg fantasztikus bár található, így 6 héten át csak ettem és ittam. Így sikerült kilenc kilót felszednem”. Korábban elárulta, azért kell diétáznia, mert nagyon szeret enni, ám megfelelő étrenddel és sok mozgással távol tudja tartani a pluszkilókat.

A színésznő általában papaya dzsúzzal, vitaminokkal, cheddar sajttal és friss paradicsomszelettel, vagy muffinnal kezdi a napját. Ebédre gyakran fogyaszt gazpachót, tőkehalfilét és salátát, vacsorára pedig egy pohár Chardonnay-t, salátát kéksajtos dresszinggel, és csirkemellet zöldbabbal. Emellett sok vizet, és cukor nélküli jeges teát iszik.

A 61 éves sztár minden nap legalább fél órát mozog: edzőterembe vagy Pilates órára jár, de ha erre nincs ideje, egy kiadós sétát, gyors gyaloglást vagy épp egy jó szeretkezést iktat be a programjába – utóbbi szerinte felér egy kiadós kardio-edzéssel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X