Főoldal > AKTUÁLIS > Az intelligens WHIRLPOOL készülékek megváltoztatják az utazást az étel körül

Az intelligens WHIRLPOOL készülékek megváltoztatják az utazást az étel körül

ételfőzéskonyhakonyhagépWhirlpool
0

Írta:

A 2018. április 17-22 között Milánóban tartandó  EuroCucina-n a Whirlpool a prémium W Collection új termékeit mutatja be, melyeket azért terveztek, hogy az innováció és a összekapcsolhatóság ereje révén átalakítsák az étel körül tett valamennyi utazást.

Legyen szó bevásárlásról, takarításról, főzésről vagy akár evésről, az étel folyamatos utazás, amely mindennapi életünk szinte minden lépését átszővi. Az EuroCucina kiállításon a Whirlpool stand megmutatja, hogyan is nyújtanak a készülékek olyan folyamatos, összekapcsolt élményt, amely ennek az ételutazásnak minden szakaszát javítja. Az új W Collection termékekkel és az interaktív digitális élménnyel jelentkező közvetlen elkötelezettségen keresztül a látogatók megtanulhatják, hogy a készülékek mennyire “Érzik világunkat” – érzékeny módon elébe mennek, megtanulják preferenciáinkat és szokásainkat és igazodnak hozzájuk, hogy intuitívabbakká váljanak és hogy mindig stresszmentesen érjenek el tökéletes eredményt.

A Whirlpool azt is bemutatja, hogyan épülnek egyre inkább egymásra az új termékei és hogyan épülnek be azok összekapcsolt otthonunkba és életünkbe – az igazán harmonikus, optimalizált élmény érdekében, amelyet most a hanginterakció innovatív új formái javítanak tovább. Az EuroCucina lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy a Whirlpool úttörő dizájnját az egyedi kiállításon, a “Jewel”-en tapasztalják meg, amely feltárja, hogy a színek, kivitelezések és anyagok hogyan állnak össze ahhoz, hogy abból rendkívüli termék szülessen.

A HANGVEZÉRLÉSSEL HASZNOSABBÁ TETT KÉSZÜLÉKEK

A Whirlpool hisz abban, hogy a csatlakoztatott készülékek az egyre inkább természetes és erőfeszítés nélküli interakciónak köszönhetően a mindennapos rutinfeladatokat sokkal élvezetesebbé és hatékonyabbá tehetik. Az EuroCucina-n a Whirlpool először enged bepillantást a Google Asszisztens funkcióval ellátott teljesen új sütőbe – az elképesztően kényelmes, kéz használata nélküli vezérlés érdekében. “A hangvezérlés révén Önnek nem kell azon gondolkodnia, hogyan is kezelje készülékét – az az Ön nyelvén beszél!” – mondja Marco Signa, a Whirlpool EMEA összekapcsolhatóságért felelős igazgatója. “Megmutatjuk, hogy a Google Asszisztens hogyan biztosítja Önnek a sütő kéz használata nélküli vezérlését, ami hihetetlenül hasznos, amikor Ön a főzéssel foglalatoskodik, vagy amikor a dolgokat a háztartásban szeretné kézben tartani.”

A Whirlpool 2018. elején bejelentette, hogy a termékek kiválasztása során az intelligens asszisztenseket hangvezérlési képességgel a teljes konyhai termékcsaládban támogatni fogja. A látogatók az EuroCucina-n láthatják, hogy a Google Asszisztens hogyan egyszerűsíti a mindennapos interakciót például a sütővel – program beállítása és indítása, rákérdezve arra, hogy mennyi idő maradt a főzési folyamat végéig, a sütőt kikapcsolva – mindezen lépések a termékkel való “beszélgetés” révén most már lehetségesek.

EGYÜTTDOLGOZÓ KÉSZÜLÉKEK A FIGYELEMRE MÉLTÓ EREDMÉNYÉRT

A Whirlpool prémium W Collection az új termékei – nagyobb felhasználói interakciót nyújtva – az összekapcsolhatóságot használják fel, hogy egymással interakcióban legyenek. Ez a szinergia a kényelem, csúcsteljesítmény igazán rendkívüli új szintjét nyújtja, amely az egész termékskálában – az alaptermék +tól a zászlóshajó modellekig – elérhető. A mindennapos feladatok leegyszerűsödnek akkor, amikor a készülékek egymással beszélgetnek: az új összekapcsolt elszívóernyők például automatikusan tudják a levegőszűrést a megfelelő mennyiségben elindítani, amikor az indukciós főzőlap használatban van, avagy tudnak aktiválódni a sütő pirolitikus tisztítási programja alatt. Másik példa, hogy az elszívóernyő világítása mostantól arra is felhasználható, hogy más készülékekről értesítést kapjunk. Ezt a funkciót a felhasználó teljes mértékben személyre szabhatja, a világítás villogóra állításával olyankor, amikor az irányított főzőprogram bizonyos szakasza figyelmet igényel, vagy hogy értesítést szeretnénk arról, hogy a mosogatógép vagy a mosógép a program végére ért.

A felhasználók a Whirlpool 6. ÉRZÉK élő applikációnak köszönhetően saját intelligens készülékeikkel több készüléket is együtt használhatnak. A sütővel és a főzőlappal is együtt dolgozó különleges ételtervező funkció könnyíti meg a felhasználóknak heti ételeik megtervezését. Ízlésének és étrendi kedvenceinek megfelelően csak böngésznie kell a több száz séf alkotta receptek között, majd a funkció automatikusan összeállítja a bevásárlólistát és lehetővé teszi az Ön számára, hogy lépésről lépésre kövesse a sütő vagy az indukciós főzőlap TFT képernyőjén olvasható útmutatásokat!

ÚJ ELEMEK A DÍJNYERTES W COLLECTION SOROZATBAN

A mai életmódunk által ihletetten a prémium készülékek W Collection családja egy tető alá hozza a Whirlpool úttörő dizájnját és a legfejlettebb technológiát az erőfeszítés nélküli nagy teljesítmény érdekében. Ezek a készülékek a haladó 6. ÉRZÉK technológiával és az internethez való kapcsolódással intelligens, intuitívabb felhasználói élményt nyújtanak, ami gond nélkül harmonizál a ma és a holnap összekapcsolt otthonaival. A Whirlpool prémium főzőkészülékek, a W Collection W11 termékcsalád két iF TERVEZŐI DÍJAT kapott, mindkét – beépített és kiálló markolattal, ami azt jelenti, hogy az iF Award Label címmel nem kevesebb, mint tizenkettő termék kapott a kivételes dizájn okán elismerést. Ugyanezen sorozat nemrégiben kapott két Red Dot Design Awards díjat, úgyhogy tizenkettő termék viseli immár a Red Dot Label címet. “A dizájn világ egyik legmagasabb kitüntetését megkapni igazolja, hogy prémium W Collection készülékeink kivételesen kifinomult modern esztétikai élményt nyújtanak, és hogy a magas minőségű mestermunka a legtöbb elegáns kortárs otthonokba illeszkedik,” – fejti ki Alessandro Finetto, Whirlpool EMEA globális fogyasztói dizájn igazgató. “Az EuroCucina-n büszkén dobunk piacra további, a kiválóságról alkotott, ugyanolyan kompromisszumok nélküli jövőképpel és kontextuális érzékenységgel létrehozott izgalmas termékeket.”

W COLLECTION BEÉPÍTHETŐ SÜTŐ

Az új W Collection beépíthető sütők az elegancia, a rugalmasság és a könnyű használhatóság lenyűgöző kombinációját adják. Kivételesen intuitív vezérlést és rendkívül egyszerű irányított főzési élményt nyújtanak a 4.5” TFT MySmartDisplay révén, amely megkönnyíti a mindennapos főzést azért, hogy kiváló eredményekert érhessen el. A sütők ezt különösen az „életmód” funkció révén érik el, amely megkönnyíti a receptek, illetve az életstílushoz – úgy mint “Vitamin”’ vagy ‘Kisütés’ – igazodó főzőprogramok keresését. A kiválasztást követően csak követni kell az egyszerű lépésről-lépésre történő irányítást a tökéletes eredmény érdekében. A felhasználó képzettségi szintjétől függetlenül a rásegítéses főzés egyszerűbbé teszi, hogy bizalommal főzzünk, és hogy könnyen készítsünk el ízletes ételeket. A Whirlpool 6. ÉRZÉK Live applikáció használatával is zökkenőmentes interakció válik lehetségessé, amelynek segítségével okostelefonjáról vagy tabletjéről Ön recepteket választhat ki, valamint a főzés folyamatát vezérelheti és felügyelheti. A MultiSense érzékelőnek köszönhetően a W Collection sütővel nem kell többé aggódnunk amiatt, hogy a sütés tökéletesen sikerül-e. A szabadalmazott MultiSense érzékelő – nemcsak húsra, hanem süteményre és kenyérre is tervezve – négy ponton figyeli az ételek hőmérsékletét. A BakeSense pontosan felügyeli az üregben a nedvességszintet, a sütő pedig ennek megfelelően állítja a programot. A főzés egyszerűbbé tételével, a gőzzel való főzéssel a főzés eddig ismert határait tolhatja ki. A SteamSense technológia gőzt adagol az ízletes, puha eredmény érdekében és a 100% gőz SteamSense+ technológia segítségével Ön megőrizheti az ételek természetes ízét, a vitaminokat és ásványi anyagokat. Az élelmiszerekkel megélt további kalandok érdekében a felhasználók új recepteket fedezhetnek fel, oktatást és ihletet kaphatnak a 6.ÉRZÉK Live applikáción keresztül.

W COLLECTION BEÉPÍTETT MIKROHULLÁMÚ SÜTŐK

A szépen összehangolt tervezés révén az új beépített mikrohullámú sütők teljesítményben és könnyű interakcióban passzolnak az új W Collection beépíthető sütőkhöz. Hihetetlenül intuitív MySmartDisplay kezelő felülettel és WiFi-vel összekapcsolhatósággal rendelkeznek, eddig nem látott egyszerűségük révén korszerű – ‘Vegetáriánus’ vagy különleges alkalmakra ‘Parti’ vagy ‘BBQ King’ opciókat is magában foglalóan – főzést lehetővé téve. Csak válassza ki, kövesse a lépéseket és élvezze a nagy eredményeket fele annyi idő alatt, mint a hagyományos sütővel!i . A Crisp és CrispFry funkcióknak köszönhetően ez az innovatív mikrohullámú sütő külön olaj hozzáadása nélkül használható sütésre – egészségesebb étel elkészítése érdekében, amely kívülről felségesen ropogós, míg belülről zamatosan nedves és puha. A ForcedAir ventilátorrendszer további sokoldalúságot kölcsönöz: ez a hőt az étel felületére irányítja és olyan eredményt nyújt, mint amelyet a sütőben érhetünk el.

W COLLECTION BEÉPÍTETT FŐZŐLAPOK

Az új W Collection indukciós és gáz főzőlapok az innovatív technológián és az úttörő dizájnon keresztül könnyű használhatóságot és teljesítményt nyújtanak. A 4.5” TFT MySmartDisplay vezeti a fogyasztókat, hogy az eredményt ösztönösen tovább tökéletesítsék a 100 Cooking Combinations funkción keresztül, amely lépésről lepésre nyújt segítséget és mindenféle étel megfőzésének legjobb módját tárja fel. A 6. ÉRZÉK élő applikáció segítségével a fogyasztók informatív oktatóanyaggal új recepteket fedezhetnek fel, hogy felébresszék a magukban szunnyadó séfet. A W Collection indukciós főzőlap a SmartSense funkcióval rásegítéses főzést tartalmaz, amely korszerű szenzorokat használ, hogy pontosan felügyelje és irányítsa a főzési folyamatot, egyszerűvé téve a főzés tökéletes végeredményét. A W Collection indukciós főzőlap teljes rugalmasságot garantál a nagy főzőlapról (FlexiFull) vagy különböző főzési zónából rácsatlakoztatható tíz független tekercsnek köszönhetően, hogy a napi változó igényeknek megfeleljen. Az exkluzív iXelium burkolat a meglepően funkcionális és könnyen tisztítható főzőlapot csillogóan tartja. Az új gáz főzőlap több pontossággal és sokoldalúsággal nagyobb főzési élményt nyújt. A PreciseFlame funkció egy hatékony függőleges lángrendszer, mely időt és energiát segít megtakarítani, és homogén főzési eredményt biztosít, illetve a FlexiFlame, a 5kW-os dupla égő, ami két lángteljesítményszintet nyújt hogy bármilyen főzési igénynek megfeleljen.

BEÉPÍTHETŐ W COLLECTION PÁRAELSZÍVÓK

Ön akár főz, akár lazít, az új T-alakú és függőleges beépíthető páraelszívók tiszta levegőt szolgáltatnak, hogy a konyhának leheletnyi eleganciát kölcsönözzenek, valamint más csatlakoztatott készülékkel a kommunikáció új formáját és interakciót biztosítsanak. A CookSense rendszernek köszönhetően a beépíthető páraelszívók zökkenőmentesen tudnak kommunikálni a főzőlappal, hogy felismerjék annak főzési módját és az elszívóerőt automatikusan testre szabják, hogy friss levegőt biztosítsanak függetlenül attól, hogy éppen mit főzünk. Hasonlóképpen, az elszívóernyők a sütővel is kapcsolatba tudnak lépni, hogy azt a pirolitikus tisztítási program alatt automatikusan aktiválják, illetve hogy a többi készülék állapotáról testre szabható értesítést szolgáltassanak. Az páraelszívók AirSense funkciója érzékelőket használ, melyek automatikusan érzékelik a levegő minőségét és megtisztítják a levegőt a kellemetlen illatoktól és részecskéktől – akkor is, amikor Ön éppen nem főz. Hasonlóképpen, az páraelszívók LightSense funkciója rugalmas megvilágítást kínál a napszaktól vagy az Ön hangulatától függően, engedve, hogy ezek az elegánsan tervezett készülékek a konyhájában fokozzák a vizuális atmoszférát.

4 AJTÓS W COLLECTION

A Whirlpool büszkén mutatja be piacnak az új 4 ajtós W Collection-t, a fagyasztós hűtőszekrényt, amely elegáns és minden szempontból korszerű. Az úttörő termékdizájnt a csúcsteljesítménnyel egyesíti, melyben kitűnik a kiemelkedő külső és belső mestermunka. A termékcsaládot kecses kinézetével egyedi módon úgy tervezték, hogy a modern konyhába finoman illeszkedjen és a környező bútorokkal harmonizáljon. A 4 ajtós W Collection intelligens 6. ÉRZÉK technológiájával segít felügyelni és automatikusan optimalizálni a teljesítményt, hogy az ételt a legtermészetesebb módon hosszabb időn keresztül eltartsa. Ez a pontos és konzisztens hőmérséklet szabályozás érdekében a 6. ÉRZÉK FreshLock funkciót, valamint a 6. ÉRZÉKTM FreezeLock funkciót foglalja magában, amellyel a fagyasztóban minimálisra csökkenti a hőmérséklet ingadozásokat és csökkenti a fagyasztó kiégéseit. Igényeink napról-napra történő változásával a 4 ajtós tágas FlexiFreeze rekesz a legnagyobb rugalmasságot nyújtja azzal, hogy a megfelelő hőmérséklet-szintet az Ön által tárolt ételhez igazítja: a – 7°C-os Soft Freeze – a rövid idejű tárolási lehetőségtől, amellyel az ételt a fagyasztóból közvetlenül a serpenyőbe rakhatjuk – a fagylaltot és édességeket -12°C-on felszolgálásra készen tartó Mild Freeze funkción keresztül a -18°C-os mélyhűtőig, amely az élelmiszert hosszabb időn keresztül tárolja.

SPACE400

A Whirlpool bemutatja továbbá az új SPACE400 beépíthető fagyasztós hűtőszekrényt. A beépíthető fagyasztós hűtőszekrénytől a maximum kapacitást elvárók számára innovatív megoldásként egy exkluzív 70 cm-es széles modellel óriási 400 l-es kapacitást nyújt. A standard hűtőszekrénynél 40%- kal több helyet adii , mégpedig olyan szélesség-tartományon belül, amelyet a legtöbb konyha dizájn könnyen tud fogadni. A SPACE400 tartalmazza a Whirlpool étel eltartási innovációit – a 6. ÉRZÉK FreshControl funkciót is magában foglalóan – hogy a hűtött élelmiszert az automatikusan optimalizált hőmérséklet és nedvesség szint és a 6. ÉRZÉK FreezeControl révén hosszabb időn keresztül tartsa frissen, hogy a hőmérséklet ingadozásokat a fagyasztóban minimálisra csökkentse. A SPACE400 a korszerű funkciókat kivételes prémium kialakítással, kristályos hatású fiókokkal, rozsdamentes kivitelezéssel és egy fényes, LED világítással egyenletesen megvilágított belsővel egész ki. A modern érintős felhasználói felület intuitív mindennapi használatot biztosít.

WHIRLPOOL 45 CM-ES MOSOGATÓGÉP

A Whirlpool egy új 45 cm-es mosogatógépet hoz forgalomba, amely a 60cm választékából először ülteti át a PowerClean Pro rendszert a helytakarékos készülékbe. A PowerClean direkt vízsugara optimalizálja a tisztítási hatásfokot a kiemelkedő eredmények érdekében– tökéletesen elmosva az edénnyel teljesen megpakolt mosogatógépet bármely előzetes súrolás nélkül. Kiváló teljesítménye ellenére hatékonyabb és gazdaságosabb, mint a kézi mosás és az Eco programban mosásonként csak 6 liter vizet igényel. Az új modell a Whirlpool 45 cm-es mosogatógép választékába behozza a kiemelkedő A+++ energiahatékonyságot is. Ezt az új NaturalDry rendszer teszi lehetővé, amely az ajtót a szárítási fázis alatt résnyire megnyitja, hogy a jobb szárítás érdekében természetes légáramlást biztosítson, miközben az energia-felhasználást is csökkenti. Az új 45 cm-es mosogatógép továbbá a rugalmasságot növelő harmadik teljes polcnak és a 30%-kal több rakodóteret engedő konyhaedénytartóknak köszönhetően maximalizálja a belső teretiii. A könnyebb tölthetőség mellett a mosogatógépnek vagy egy UI prémium érintéses funkciója, amelynek köszönhetően a mindennapos használat ténylegesen erőfeszítés nélkülivé vált.

FEDEZZE FEL A JEWELT – A WHIRLPOOL CSILLOGÓ DIZÁJNJÁT!

Az EuroCucina Whirlpool pavilon középpontjában található a Jewel – egy igen különleges bemutató, amely feltárja a az esztétikus úttörő dizájn fejlődését, ami kifejezésre került az új W Collection termékcsaládban. Színek, kivitelezés és anyagok mind-mind a dizájn részei, amelyet a FŐZET témakör jegyében hoznak felszínre. A Jewel-en belül az ihletforrás alkalmazását láthatjuk egy sor aprólékosan kialakított készüléken. A W Collection készülékek bizonyos termékei idén hamarosan elérhetőek lesznek Magyarországon is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X