Főoldal > AKTUÁLIS > Sztárdömping volt Gwyneth Paltrow esküvői buliján

Sztárdömping volt Gwyneth Paltrow esküvői buliján

esküvőGwyneth Paltrowkülföldi sztárszínésznősztárvilágsztár
0

Írta:

Kibérelték a híres Los Angeles Theatert, ahová négyszáz vendéget hívtak meg.

Gwyneth Paltrow és forgatókönyvíró kedvese, Brad Falchuk januárban jelentették be eljegyzésüket, aztán nemrég arról is olvashattunk, hogy a színésznő Mexikóba utazott barátnőivel egy fantasztikus lánybúcsúra. Azt mindannyian sejtettük, hogy a pár nem akarja ezek után nagyon elhúzni az esküvő időpontját, de arról fogalmunk sem volt, hogy ilyen gyorsan egybekelnek – márpedig ez néhány nappal ezelőtt meg is történt.

Hogy pontosan hol és mikor, azt nem tudjuk (cikkünk születésének pillanatáig nem derült ki), de egy dolog biztos: az esküvői buli felért egy díjátadó gálával. Gwyn és párja kibérelték az ikonikus Los Angeles Theatre-t, ahová 400 vendéget hívtak meg. A bulin hemzsegtek a sztárok, ott volt többek közt Steven Spielberg, Kate Hudson, Liv Tyler, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Rob Lowe, Reese Witherspoon és még sokan mások.

Gwyneth nagyon csinos volt abban a lila ruhában, amiben a helyszínre érkezett, de biztosan nem is volt nehéz megfelelő ruhát találnia, mert nagyon csinos.

Alakjáért mindig is sokat tett, nem is csoda, ha évek óta az egyik legcsinosabb hollywoodi sztárnak számít. 2015 januárjára pedig minden addiginál vékonyabb lett – akkor állítólag tovább szigorított az étrendjén, ez állt a fogyás hátterében. A világsztár egyébként korábban is komoly szabályokat állított fel a táplálkozásban saját maga, és családja számára is.

Alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé. És még egy fontos szabályt betart, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.

És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, a sztáranyuka úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.

Korábban elárulta, hogy szívesen írna egy harmadik szakácskönyvet is, annak ellenére, hogy 2014-ben állítólag 1.6 millió dolláros veszteséggel zárt Goop nevű életmód honlapja. Szerinte viszont nem az anyagiakon van a hangsúly, hanem azon, ki miben hisz – márpedig az egészség nála tényleg a legfontosabb, szó szerint.

Az Oscar-díjas színésznő egyébként nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X