Főoldal > AKTUÁLIS > 5 hónap alatt 23 kilót fogyott Ciara

5 hónap alatt 23 kilót fogyott Ciara

Ciaraénekesnőkismamasztárvilágsztár
0

Írta:

Az énekesnő nemrég árulta el, hogyan adott le 23 kilót még tavaly, második gyermeke születése után.

Ciara immár kétgyerekes anyuka, és hát mindannyian sejtjük, hogy egy négyéves kisfiú és egy egyéves kislány anyukájaként bizony elég sűrűek lehetnek a napjai. Két pici gyerekkel még akkor sem mindig könnyű, ha mindkettő kisangyal, és az anyuka sok segítséget kap.

A 32 éves énekesnő nemrég családjáról is mesélt a People magazinnak adott interjújában, és azt is elmondta, hogy sok teendő ide vagy oda, de neki második kisbabája születése után is volt ideje és energiája naponta kétszer edzeni, hogy leadja a várandóssága alatt felszedett pluszkilók nagy részét.

Ciara 2017 áprilisában adott életet Sienna Princessnek, de bizony már a szülés előtt be kellett látnia, hogy kissé túlzásba vitte a terhessége alatti nasizást: 30 kilót hízott a várandóssága idején. Ebből 23-at viszont elképesztő gyorsasággal adott le: 5 hónap alatt szabadult meg ezektől a kilóktól, méghozzá úgy, hogy naponta kétszer sportolt személyi edzőjével.

A sztár egyébként nagyon hasonló módszerrel fogyott le első gyermeke születése után is: akkor 25 kilót adott le, mindössze négy hónap leforgása alatt. „Amikor megszületett a kisbabám, tudtam, hogy ideje elkezdeni egy kicsit magamra is figyelni megint. A diétákat nem szeretem, de egy kicsit szigorúbbnak kellett lennem magammal, ezért beiktattam pár változtatást. Több zöldséget ettem, több vizet ittam, és az edzéseim is egyre keményebbek lettek” – mondta.

Majd hozzátette, hogy azért olykor ő is elgyengül. „A gyorskaja a gyengém, és ha nagyon szigorú diétán vagyok, olykor úgy érzem, nem bírom tovább, ha nem ehetek legalább egy pár falat sült krumplit, hamburgert vagy pizzát” – sorolta Ciara.

Ha viszont gyorsan tör rá az éhség, iszik egy kis vizet, majd megkérdezi magától: tényleg olyan életbevágó lenne most az a tányér tészta? Ha a „nagy kérdésre” akkor is igennel válaszol, akkor egy kis adagnyit engedélyez magának belőle, de később lemozogja a pluszkalóriákat.

Csípőből nem akar fogyni

Ciara azt is elárulta a People magazinnak, hogy nem mindenhol szeretne karcsúsodni – például kimondottan tetszik neki, hogy szélesebb lett a csípője. Nem mellékesen férjének, Russell Wilsonnak is nagyon bejön a változás, még nőiesebbnek és még vonzóbbnak látja így a kedvesét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X