Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki Tina Turner 78 évesen

Így néz ki Tina Turner 78 évesen

énekesnőmusicalsztárTina Turnervilágsztár
0

Írta:

Az életéről készült musical bemutatóján fotózták le.

A sztárvilágban szinte már megszokottnak számít, hogy a negyvenes, ötvenes, sőt, hatvanas éveiben járó hírességek jó pár évet letagadhatnak. Na de hogy valaki a nyolcvanhoz közel is remek formában legyen… hát, ilyesmit azért nem látunk minden nap.

Márpedig Tina Turner bebizonyítja, hogy ez nagyon is lehetséges: a minap Londonban kapták őt lencsevégre, egész pontosan a West Enden álló Aldwych Theatre-ben, ahol az életéről szóló, dalaiból álló musical bemutatóján jelent meg. Tina egy szűk szabású, fekete Giorgio Armani kosztümöt viselt, amit ezüstösen csillogó cipellőkkel és egy vagány kesztyűvel párosított. Ugye, te is alig hiszed el, hogy 78 éves?

A 11 Grammy-díjjal jutalmazott énekesnő évtizedek óta állócsillagnak számít a rockzene világában, de – mint arra a fent említett musical is rávilágít – hosszú és viszontagságos volt az útja idáig, meg kellett vívnia a maga harcait. Ő is megtanulta, hogy semmit nem adnak ingyen, mindenért keményen meg kell dolgozni, legyen szó szakmai sikerekről, vagy akár arról, hogy a vágyott vonalakat nem elég elérni, hanem meg is kell azokat őrizni.

Hogy hogyan? Nos, Tinának évtizedek óta bevált „receptje” van erre. Először is, sok vizet iszik, nem eszik este 6 után és még most, a nyolcvanhoz közel sem állt le a tánccal. Emellett sokat sétál és lépcsőzik, hogy híresen vékony lábai továbbra is ilyenek maradhassanak. Mozgás után rendszeresen vonul el egy kicsit szaunázni, ami számos jó hatással van az emberi szervezetre. Ami a táplálkozást illeti, az énekesnő egészséges ételeket eszik: azt tapasztalta, ezektől jobban érzi magát, viszont az édességektől tartózkodik.

Igyekszik mindig eleget aludni, emiatt általában később is kel, így a reggelit nem reggel, hanem a délelőtt folyamán fogyasztja. Általában gyümölcsöket szed a tányérjára: banánt, kivit, sárgadinnyét, de egy kis barna kenyeret is engedélyez magának. A kései reggeli miatt az ebéd és a vacsora egy uzsonnaszerűséggé egyesül nála, késő este pedig már nem eszik. Azt mondja, a napi kétszeri étkezés neki bevált, és akkor is el tudja kerülni a túlevést.

Tina nagyon tudatos, és rendkívül pozitívan gondolkodik. Tudja, mennyire fontos, hogy ő is tegyen egészségéért, de abban is biztos, hogy nem szabad elhagynia magát, és mentálisan is erősnek kell maradnia. Azt látja, sok ötvenes, hatvanas éveiben járó nő úgy érzi, nekik már leáldozott. Pedig ő úgy gondolja, hinni kell a gondolat teremtő erejében: az ember pont olyanná válik, amit gondol magáról. Tina Turner pedig nem akar még megöregedni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X