Főoldal > AKTUÁLIS > Ireland Baldwin így pucérkodott a strandon

Ireland Baldwin így pucérkodott a strandon

Ireland Baldwinmeztelenmeztelen fotókmeztelen fotózásmodellpucérsztárcsemete
0

Írta:

Kim Basinger és Alec Baldwin lánya a jelek szerint nem szeret felöltözni.

Rajongóinak nagy örömére kihívó fotók megosztásával kezdte a májust Ireland Baldwin: cikkünk születésének pillanatáig egy vizespólós és két teljesen meztelen képet posztolt az Instagramján. Utóbbiaknál a kényes részeket feketével kisatírozták, de a felvételek finoman szólva nem sokat bíznak a képzeletre…

Egyesek szerint a sztárcsemete bevállalós és vagány, mások viszont inkább azt tanácsolják neki, hogy menjen főiskolára, tanuljon, ne akarjon a családjával a következő Kardashian klánná válni.

Hogy Kim Basinger és Alec Baldwin lánya ebből mit fogad meg, arról csak sejtéseink vannak (szerintünk nem sokat). Mert bár a legjobb főiskolákra járhatna, neki nem ez a célja az életben – számára az a cél, hogy rivaldafényben élje az életét. „A mamám 16 évesen kezdett modellkedni, majd színésznő lett. Számomra is természetes volt, hogy a kamerák előtt a helyem” – nyilatkozta korábban.

Ireland gyakran szembesül azzal a véleménnyel, hogy neki könnyű, hiszen híres szülei biztosan megfelelő hátszelet jelentenek számára Hollywoodban, és segítik őt álmai elérésében. Szerinte viszont ez nem a teljes igazság: családja támogatja, de ő úgy érzi, mindenért meg kell dolgoznia – néha talán keményebben is, mint egy ismeretlen tehetségnek.

A kemény munka és a tökéletességre törekvés az edzésprogramjában is megmutatkozik. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy egy héten több mint hétszer edz, ugyanis edzésnapjain két alkalmat is beiktat. „Reggelente jógázom és táncolok, a kardiót viszont mindig estére időzítem” – árulta el.

A jóga és a tánc mellett fontos számára, hogy futással is tegyen fittségéért, emellett pedig többnyire súlyzós gyakorlatokat, lábemeléseket és hasizom-erősítő feladatokat végez. És mivel egy-egy zsúfolt napot nem tudna éhesen végigcsinálni, hanyagolja a diétákat és a koplalást.

„Inkább rendszeresen eszem, és igyekszem egészségesen élni: sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, illetve ezek levét és sok ásványvizet iszom, de a kávéról például nem tudok lemondani” – árulta el a 22 éves modell, aki édesanyja mellett Kate Moss-t és Miranda Kerrt is példaképének tekinti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X