Főoldal > kihívás > Ireland Baldwin ezért esküszik a futásra

Ireland Baldwin ezért esküszik a futásra

alakformálásfutásIreland BaldwinKim Basingermodellsportszépségsztártest
0

Írta:

A sztárcsemete sokat köszönhet egyik kedvenc mozgásformájának, a futásnak.

Napjaink egyik legfelkapottabb fiatal modellje, Ireland Baldwin mindenütt ott van, ahol a sztárvilág krémje is megjelenik – na persze azt mondja, ezt nem annyira híres szüleinek köszönheti, mint inkább saját ambícióinak, szorgalmának, kitartásának.

A 21 éves modell számára mindig is egyértelmű volt, hogy híres akar lenni. Kívánsága valóra vált, Kim Basinger és Alec Baldwin lányaként hamar a média figyelmének középpontjában találta magát. De ez csak jó – vélekedett egy korábbi interjúban -, hiszen ebben is anyukájára hasonlít. „A mamám 16 évesen kezdett modellkedni, majd színésznő lett. Számomra is természetes volt, hogy a kamerák előtt a helyem” – nyilatkozta.

Ambícióból és szereplésvágyból tehát jelest érdemel, de mi a helyzet a tehetséggel? Vagy többet nyom a latba a név? Ireland elég gyakran megkapja ez utóbbit. Neki könnyű, mondják sokan, hiszen híres szülei biztosan megfelelő hátszelet jelentenek számára Hollywoodban, és segítik őt álmai elérésében. Szerinte viszont ez nem a teljes igazság: családja támogatja, de ő úgy érzi, mindenért meg kell dolgoznia – néha talán keményebben is, mint egy ismeretlen tehetségnek.

A kemény munka és a tökéletességre törekvés az edzésprogramjában is megmutatkozik. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy egy héten több mint hétszer edz, ugyanis edzésnapjain két alkalmat is beiktat. „Reggelente jógázom és táncolok, a kardiót viszont mindig estére időzítem” – árulta el.

És ha már a kardió került szóba, Ireland legszívesebben futni megy. Egyik kedvenc mozgásformájának sokat köszönhet – egyrészt, hogy ki tud kapcsolódni, még a legzsúfoltabb, legrohanósabb napjain is, és ilyenkor lazíthat, majd összeszedheti a gondolatait, másrészt pedig a futás még kitartóbbá tette őt. Ennek a sportnak köszönhetően még inkább megtanulta, milyen – szó szerint – lépésről lépésre elérni egy kitűzött célt, és teljesíteni, amit kell.

A futás mellett a jóga és a tánc is a kedvenc mozgásformái közé tartoznak, emellett pedig többnyire súlyzós gyakorlatokat, lábemeléseket és hasizom-erősítő feladatokat végez. És mivel egy-egy zsúfolt napot nem tudna éhesen végigcsinálni, hanyagolja a diétákat és a koplalást.

„Inkább rendszeresen eszem, és igyekszem egészségesen élni: sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, illetve ezek levét és sok ásványvizet iszom, de a kávéról például nem tudok lemondani” – árulta el a 21 éves modell, aki édesanyja mellett Kate Moss-t és Miranda Kerrt is példaképének tekinti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X