Főoldal > AKTUÁLIS > Irina Shayk egyre inkább menyasszonynak tűnik

Irina Shayk egyre inkább menyasszonynak tűnik

Bradley CoopereljegyzésIrina Shaykmenyasszonymodellsztársztárpárvilágsztár
0

Írta:

Újabb jelek utalnak arra, hogy Bradley Cooper eljegyezte az orosz modellt.

Szemfüles rajongók néhány hónapja kiszúrtak egy mutatós ékszert Irina Shayk bal kezének gyűrűs ujján, és hát ahogy ez ilyenkor lenni szokott, elindult a találgatás, hogy vajon a modellt tényleg eljegyezte-e kedvese, Bradley Cooper.

Nos, a választ nem tudjuk, mert ők ketten aztán tényleg nem beszélnek a magánéletükről. De egyre több az olyan jel, melynek alapján sokan arra következtetnek, hogy Irina tényleg menyasszony. A gyűrű után például a barcelonai Bridal Weeken fotózták le, ahol menyasszonyi ruhákat nézegetett.

Persze, simán lehet, hogy csak a Pronovias márka meghívásának tett eleget, és a ruhanézegetést csak a vállalat iránti szimpátia és a honorárium miatt vállalta. De mivel évek óta együtt van Bradley Cooperrel, akivel barátaik szerint nagyon boldogok, és szépen nevelgetik egyéves kislányukat, szerintünk az eljegyzés és a házasság nagyon is benne van a pakliban. Miért is ne kelhetnének egybe mondjuk már idén nyáron?!

Az mindenesetre valószínű, hogy a sztárpár az esküvőt is titokban akarja majd tartani (már ha tényleg lesz). Talán egy távoli, egzotikus helyen mondják majd ki a boldogító igent szűk családjuk és néhány közeli barátjuk előtt. Mi arra tippelünk, hogy Irina egyszerű fehér ruhát választ majd a nagy napra, ami kiemeli szépségét és szuper alakját – amit egyébként kislánya születése után néhány héttel már vissza is nyert.

Egy bennfentes barát szerint Irina kardió- és súlyzós edzés keverékével fogyott le a kis Lea születése után, és olykor Bradley-vel együtt is edzett. Emellett nagyon „tisztán” táplálkozott és így is étkezik – kerüli a zsíros ételeket, szóval nagy kedvence, a pizza egy ideig szóba sem jöhet.

A szépség egyébként kiegyensúlyozott, aktív életet élt a baba előtt is, ehhez tért vissza a szülés után. Már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és mindig bikini-kész teste legyen.

Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok. Ezeket várandóssága alatt hanyagolta, de a mozgást nem. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze – Irina egyszerűen jobban érzi magát, ha mozgással indíthatja a napot.

Az apró dolgok is mindig feldobják a gyönyörű modellt. Egy masszázs, egy jól sikerült manikűr, egy új fehérnemű vagy egy kedves bók azonnal jobb kedvre deríti. Ezektől szépnek és szexinek érzi magát. Na és nagyon szereti az újdonságokat is: korábban Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X