Főoldal > AKTUÁLIS > Jessica Simpson lebukott

Jessica Simpson lebukott

hízásJessica Simpsonlesifotómeghíziksztárvilágsztár
0

Írta:

A lesifotók képei lebbentették fel a fátylat az igazságról.

Nem kicsit lepődhetett meg Jessica Simpson 4.2 millió Instagram követője, ha a napokban rátaláltak kedvencük legfrissebb fotóira. Az énekes-színésznő ugyanis a népszerű fotómegosztó közösségi oldalon mindig olyan képeket posztol, amelyeken elég vékony, pár napja viszont a Bahamákon töltött nyaralásán néhány szemfüles lesifotós lencsevégre kapta őt teljes valójában.

És hát a valóságban némiképp teltebb, mint Insta-fotóin.

Hangsúlyozni szeretnénk: nem azzal van problémánk, ha valaki felszed néhány kilót, mert hát bárkivel megesik, és a sztárok is emberek. Az viszont már a mi szemünkben sokkal nagyobb gond, ha ezt valaki nem tudja vállalni, és nem őszinte azzal a sok ezer, vagy épp néhány millió emberrel szemben, akik követik őt. Nem mutat túl jó példát ezzel, ugye?

Jessica korábban is szenvedett a jojó-effektustól: hol vékony volt, hol felszaladtak rá a kilók. De amikor elhatározta magát, le tudott fogyni – második gyermeke, Ace születése után is eldöntötte, kemény harcot hirdet a felszedett kilók ellen. Lépésről lépésre akart haladni, és a jó öreg „diéta és testmozgás” kombót vetette be a pluszkilók eltüntetése érdekében.

Elkezdett odafigyelni a táplálkozására, és ő lett a Weight Watchers nevű, népszerű amerikai fogyókúrás program egyik arca is. A program lényege, hogy minden ételhez pontokat társít, és az is adott, hogy milyen testsúly esetén naponta hány pontnyi ételt lehet megenni. A szépség 2014 márciusában dicsekedett el azzal, hogy a tudatos táplálkozás segítségével elérte a kitűzött célját, de ettől függetlenül továbbra is odafigyel magára, hogy megőrizze csúcsformáját.

De persze neki sem ment könnyen a fogyás, mindent csak lépésről lépésre csinált, és sikereit is így érte el. Hogy minden nap mozogjon, elkezdett gyalogolni a lakóhelye környékén, hol egyedül, hol a gyerekekkel, de sokszor férje, Eric is elkísérte. Mindig figyelt arra, hogy naponta legalább 10000 lépést megtegyen. Bomba formája emellett pedig annak is köszönhető, hogy felfogadta a sztáredző Harley Pasternak-ot, akivel hetente három alkalommal 45 percet edzett úgy, hogy minden testrészét alaposan megmozgassa.

Jessica korábban azt nyilatkozta, hogy nem tartja rossz dolognak, hogy a nők a terhesség során felszednek pár kilót, mivel a várandósság folyamata nehéz, és a nők megérdemlik, hogy azt egyenek, ami jól esik nekik. Ettől függetlenül azonban nem szabad túlzásba vinni a terhesség alatti hízást, mert az nem tesz jót sem a babának, sem az anyukának, és persze a több felszedett kilót nehezebb is leadni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X