Főoldal > AKTUÁLIS > Ciki: bugyival a fején parádézott Jessica Simpson férje

Ciki: bugyival a fején parádézott Jessica Simpson férje

diétaétkezésfitneszfogyásszépségsztártáplálkozáswellness
0

Írta: and

Hiába volt gyönyörű Jessica Simpson, mindenki a férje cikis húzásáról beszél. Jessica

Hiába volt gyönyörű Jessica Simpson, mindenki a férje cikis húzásáról beszél.
 
Jessica Simpson valószínűleg sokáig, nagy gonddal készítette csodás sminkjét és frizuráját, illetve nem egy-két percet gondolkodott azon, mit vesz majd fel tesója, Ashlee 30. születésnapi bulijára, aminek „Karácsony Kaliforniában” volt a témája.  
 
Azonban hiába az igyekezet, és a tökéletes outfit, senki sem erre fog emlékezni a sztár Instagramra feltöltött képe után, hanem arra, hogy férje, Eric Johnson nemes egyszerűséggel egy bugyit húzott a fejére, odaillő fejfedő hiányában.

jessicasimpson2.jpg ()
 
„Ha a férjednek nincs megfelelő maszkja…” – írta Jessica a fotóhoz, majd arra utalt, hogy ez lesz a parti legmenőbb fejdísze, de mi ebben eléggé kételkedünk. Szerintünk a vendégek inkább meglepetten, vagy megdöbbenve vették tudomásul Eric választását, számos rajongó pedig biztos abban, hogy a vicces kedvű férj ezzel a húzással nagyon leégette Jessicát, akinek borzalmasan fontos volt a húga 30. szülinapi bulija, és szó szerint napokig készült erre.
 
A híresség egyébként mindenben ilyen alapos – ha elszánja magát a diétázásra vagy a sportra, akkor abban is. Gyermeke, Ace születése után például kemény harcot hirdetett a felszedett kilók ellen. Úgy döntött, lépésről lépésre halad, és a jó öreg „diéta és testmozgás” kombót veti be a pluszkilók eltüntetése érdekében.
 
Elkezdett odafigyelni a táplálkozására, és ő lett a Weight Watchers nevű, népszerű amerikai fogyókúrás program egyik arca is. A program lényege, hogy minden ételhez pontokat társít, és az is adott, hogy milyen testsúly esetén naponta hány pontnyi ételt lehet megenni. A szépség márciusban dicsekedett el azzal, hogy a tudatos táplálkozás segítségével elérte a kitűzött célját, de ettől függetlenül továbbra is odafigyel magára, hogy megőrizze csúcsformáját.  

jessicasimpson3.JPG ()
 
De persze neki sem ment könnyen a fogyás, mindent csak lépésről lépésre csinált, és sikereit is így érte el. Hogy minden nap mozogjon, elkezdett gyalogolni a lakóhelye környékén, hol egyedül, hol a gyerekekkel, de sokszor Eric is elkísérte. Mindig figyelt arra, hogy naponta legalább 10000 lépést megtegyen. Bomba formája emellett pedig annak is köszönhető, hogy felfogadta a sztáredző Harley Pasternak-ot, akivel hetente három alkalommal 45 percet edzett úgy, hogy minden testrészét alaposan megmozgassa.
 
Korábban azt nyilatkozta, hogy nem tartja rossz dolognak, hogy a nők a terhesség során felszednek pár kilót, mivel a várandósság folyamata nehéz, és a nők megérdemlik, hogy azt egyenek, ami jól esik nekik. Ettől függetlenül azonban nem szabad túlzásba vinni a terhesség alatti hízást, mert az nem tesz jót sem a babának, sem az anyukának, és persze a több felszedett kilót nehezebb is leadni. 
 
Jessica Simpson büszke lehet az elért eredményre, hiszen jobban néz ki, mint valaha. Korábban is jó formába lendült egy-egy szerep kedvéért – gondolj csak a Hazárd megye lordjaiban játszott Daisy Duke-ra, aki bikiniben mosta le a kocsit, de ezek inkább csak alkalmi fogyások voltak. Most viszont úgy érzi, helyreállt életében az egyensúly, sokat tanult az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport fontosságáról, és esze ágában sincs visszatérni korábbi, egészségtelenebb életmódjához. 

Fotó: Daily Mail 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X