Főoldal > DIÉTA > Jessica Simpson bizarr fotókat posztol magáról

Jessica Simpson bizarr fotókat posztol magáról

énekesnőférjfotóházasságJessica Simpsonszínésznő
0

Írta:

A híresség zavarba ejtő fotót posztolt az Instagramra

Korábban mi is megírtuk, hogy Jessica Simpson egy elég furcsa képen pózolt a férjével, Eric Johnsonnal: Jessica testvérének, Ashlee-nek a szülinapi bulijára készülődve Eric nemes egyszerűséggel egy női bugyit vett fel fejdíszként! Ezért akkor a pár kapott hideget-meleget a közösségi médiában – ahogy elég friss, március közepén posztolt zavarba ejtő fényképükért is, amin összeér a kinyújtott nyelvük, Jessica pedig saját mellét fogja (legalább ruhán keresztül).

A „randizós este” megjegyzéssel és egy csókos emojival ellátott képet Jessica osztotta meg Instagramon, és később sem törölte. Annak ellenére, hogy az instagramozók egy részének nagyon nem jött be: egyesek szerint éretlen dolog ilyen fotót kitenni egy kétgyerekes sztárházaspárnak, másoknak meg egyszerűen csak túl sok ez a „tartalom”.

Jessicát viszont aligha lehet eltántorítani attól, amit akar – ez ugyanúgy igaz egy fotó megosztására, mint mondjuk a diétázásra és a sportra. Második gyermeke, Ace 2013 nyarán jött a világra, a sztár pedig kisfia születése után úgy döntött, kemény harcot hirdet a felszedett kilók ellen. Úgy döntött, lépésről lépésre halad, és a jó öreg „diéta és testmozgás” kombót veti be a pluszkilók eltüntetése érdekében.

Elkezdett odafigyelni a táplálkozására, és ő lett a Weight Watchers nevű, népszerű amerikai fogyókúrás program egyik arca is. A program lényege, hogy minden ételhez pontokat társít, és az is adott, hogy milyen testsúly esetén naponta hány pontnyi ételt lehet megenni. A szépség 2014 márciusában dicsekedett el azzal, hogy a tudatos táplálkozás segítségével elérte a kitűzött célját, de ettől függetlenül továbbra is odafigyel magára, hogy megőrizze csúcsformáját.

De persze neki sem ment könnyen a fogyás, mindent csak lépésről lépésre csinált, és sikereit is így érte el. Hogy minden nap mozogjon, elkezdett gyalogolni a lakóhelye környékén, hol egyedül, hol a gyerekekkel, de sokszor Eric is elkísérte. Mindig figyelt arra, hogy naponta legalább 10000 lépést megtegyen. Bomba formája emellett pedig annak is köszönhető, hogy felfogadta a sztáredző Harley Pasternak-ot, akivel hetente három alkalommal 45 percet edzett úgy, hogy minden testrészét alaposan megmozgassa.

Korábban azt nyilatkozta, hogy nem tartja rossz dolognak, hogy a nők a terhesség során felszednek pár kilót, mivel a várandósság folyamata nehéz, és a nők megérdemlik, hogy azt egyenek, ami jól esik nekik. Ettől függetlenül azonban nem szabad túlzásba vinni a terhesség alatti hízást, mert az nem tesz jót sem a babának, sem az anyukának, és persze a több felszedett kilót nehezebb is leadni.

Jessica Simpson büszke lehet az elért eredményre, hiszen jobban néz ki, mint valaha. Korábban is jó formába lendült egy-egy szerep kedvéért – gondolj csak a Hazárd megye lordjaiban játszott Daisy Duke-ra, aki bikiniben mosta le a kocsit, de ezek inkább csak alkalmi fogyások voltak. Most viszont úgy érzi, helyreállt életében az egyensúly, sokat tanult az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport fontosságáról, és esze ágában sincs visszatérni korábbi, egészségtelenebb életmódjához.

Fotó: USMagazine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X