Főoldal > AKTUÁLIS > Uma Thurman takargatja magát, de így is bombanő!

Uma Thurman takargatja magát, de így is bombanő!

estélyi ruhagálaszínésznősztárUma Thurmanvilágsztár
0

Írta:

A híres színésznő talpig feketében gálázott, de így is minden szempár rá szegeződött.

Uma Thurman nemcsak színésznői munkássága miatt vált sokak kedvencévé, hanem a belőle áradó báj és energia hihetetlenül vonzó elegye miatt is. Ahol a világsztár megjelenik, ott szinte biztosan azonnal a figyelem középpontjába kerül. Így volt ez május elsején is, amikor egy manhattani gálán volt jelenése.

Uma talpig feketében érkezett a rendezvényre – szóval dekoltázst, de még csak vállat sem villantott –, mégis minden szempár rá szegeződött, mert szuperül nézett ki!

Ki hinné, hogy a híresség néhány napja ünnepelte 48. születésnapját, és három gyerkőc anyukája?! Persze neki sem egyszerű összeegyeztetni a karriert, a magánéletet, a gyereknevelést és még a sportolást is, de nekünk alakját elnézve úgy tűnik, manapság is rendszeresen talál időt a mozgásra, és persze az étrendjére is oda tud figyelni.

A szigorú diétákra nemet mond, ennek ellenére harmadik gyermeke születése után sokan meglepődtek, hogy milyen gyorsan visszanyerte a vonalait. A kis Luna még 5 hetes sem volt, amikor híres mamája már estélyiben tündökölt a fotósok előtt.

A színésznő őkkor azt állította, szerencsés alkatának köszönheti a gyors súlyvesztést, illetve annak, hogy néhány apróságra még jobban odafigyel kislánya születése óta. Például sosem hagyja ki a főétkezéseket, emellett pedig tízóraizik és uzsonnázik is. Mindezt úgy, hogy napi kalória-bevitele 1800-2200 kalória között legyen.

Mivel szereti nap közben meglepni magát valamivel, gyakran beiktat egy-egy finom salátát. Sőt, mivel nagy csokis keksz- és csokiimádó, ezeket sem tagadja meg magától. Ha pedig nyaral, úgy véli, lazíthat a megszokott étrendjén, és ilyenkor több kényeztetés is beleférhet.

Umának a pluszkalóriák többségének elégetésével korábban sem volt gondja, hiszen mindig is Hollywood legnagyobb örökmozgói közé számított. Szeret a szabadban sétálni, kocogni és lovagolni, illetve a nyaralása alatt úszni és csónakázni, télen pedig szívesen síel és snowboardozik.

Ha úgy érzi, mégis rárakódott néhány kiló, néhány napig könnyű salátára cseréli a vacsorát, és beiktat még pár edzést. Ám ha nem így lenne, akkor sem esik kétségbe, mert számára sokkal többet ér a családjával töltött minőségi kikapcsolódás, mint az, hány kilót mutat alatta a mérleg.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X