Főoldal > AKTUÁLIS > Miért ilyen szomorú Irina Shayk?

Miért ilyen szomorú Irina Shayk?

Bradley CooperIrina Shaykkismamakülföldi sztármodellszexi modellsztársztárpár
0

Írta:

A modellt nemrég fotózták le kedvesével, Bradley Cooperrel, de egyetlen pillanatra sem mosolyodott el (és a színész sem).

Amikor legutóbb írtunk Irina Shaykról, az orosz szépség épp a barcelonai Bridal Weeken nézegetett szebbnél szebb menyasszonyi ruhákat, és boldogan mosolygott egy-egy kiszemelt darab mellett a körülötte ólálkodó fotósokra. Persze arra is ügyelt, hogy méretes gyűrűjét mindig jól látható helyre tegye a ruhákon, így aztán tovább folyhatott a találgatás arról, hogy vajon színész kedvese, Bradley Cooper tényleg eljegyezte-e.

Nemrég viszont valami egész másról ment a találgatás: Irinát és Bradley-t egy rendezvényre menet fotózták le, de egyikük sem eresztett meg még egy icipici mosolyt sem a fotósoknak és a bámészkodóknak. Sőt, Irina kifejezetten szomorúnak tűnt.

Nem tudjuk, mi oka lehetett erre, mert hát sokak szerint ő a világ egyik legszebb nője, akinek szép családja, fantasztikus munkája, és sok ezer rajongója is van. Utóbbiak szuper alakjától is el vannak ájulva, amit a híres modell kislánya születése után néhány héttel már vissza is nyert.

Egy bennfentes barát szerint Irina kardió- és súlyzós edzés keverékével fogyott le a kis Lea születése után, és olykor Bradley-vel együtt is edzett. Emellett nagyon „tisztán” táplálkozott és így is étkezik – kerüli a zsíros ételeket, szóval nagy kedvence, a pizza egy ideig szóba sem jöhet.

A szépség egyébként kiegyensúlyozott, aktív életet élt a baba előtt is, ehhez tért vissza a szülés után. Már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és mindig bikini-kész teste legyen.

Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok. Ezeket várandóssága alatt hanyagolta, de a mozgást nem. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze – Irina egyszerűen jobban érzi magát, ha mozgással indíthatja a napot.

Irina és a boldogság

Az apró dolgok is mindig feldobják a gyönyörű modellt. Egy masszázs, egy jól sikerült manikűr, egy új fehérnemű vagy egy kedves bók azonnal jobb kedvre deríti. Ezektől szépnek és szexinek érzi magát. Na és nagyon szereti az újdonságokat is: korábban Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X