Főoldal > AKTUÁLIS > Irina Shayk tényleg hamburgerezik?

Irina Shayk tényleg hamburgerezik?

anyababadiétaétkezéshamburgerIrina Shaykmodellszépség
0

Írta:

Ha tényleg ilyesmit eszik, akkor mégis hogy lehet ilyen vékony?

Irina Shayk sokunkhoz hasonlóan szereti lefotózni a kajáit, és néha mutat egy-két ételfotót követőinek a közösségi médiában is. Nemrég viszont olyan fotót osztott meg az Instagramon, amelynek láttán sokan kételkednek abban, hogy ez tényleg az ő kajája volt, vagy ha igen, akkor nem tudjuk, mégis hogy maradhat ilyen vékony?

A modell ugyanis néhány hamburgert fényképezett le, és még egy kis lila ördögfej emojit is tett a képre. Na igen. Ha tényleg csak a genetikának köszönheti ezt az alakot, akkor neki aztán ördöge van!

De persze naivak lennénk, ha azt hinnénk, hogy a fehérneműmodell kislánya születése után két-három héttel úgy adta le a terhessége alatt felszedett kilókat, hogy csak ücsörgött meg feküdt otthon. Miután Lea de Seine Shayk Cooper a világra jött, Irina már egy hét múlva újra sportolt. Eleinte biztosan kíméletesebb mozgást kellett végeznie, de egy ismerőse szerint gyorsan nagyobb fokozatra váltott.

A bennfentes barát szerint Irina kardió- és súlyzós edzés keverékével karcsúsodott, és egyébként, nem mellékesen olykor Bradley-vel együtt is szokott edzeni. Emellett nagyon „tisztán” táplálkozik, és kerüli a zsíros ételeket. Egyik kedvence, a pizza tehát egy ideig biztosan szóba sem jöhet.

A szépség amúgy elég kiegyensúlyozott, aktív életet élt a baba előtt is, ehhez szeretne most visszatérni. Már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és mindig bikini-kész teste legyen.

Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok. Ezeket most pár hónapig hanyagolta, de a mozgást nem. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze – Irina egyszerűen jobban érzi magát, ha mozgással indíthatja a napot.

Az apró dolgok is mindig feldobják a gyönyörű modellt. Egy masszázs, egy jól sikerült manikűr, egy új fehérnemű vagy egy kedves bók azonnal jobb kedvre deríti. Ezektől szépnek és szexinek érzi magát. Na és nagyon szereti az újdonságokat is: korábban Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X