Főoldal > AKTUÁLIS > Beyoncét így menekítették le a színpadról

Beyoncét így menekítették le a színpadról

Beyoncéénekesnőkoncertkülföldi sztármentőakciószínpadsztár
0

Írta:

Technikai hiba miatt volt szükség a létrás hadműveletre, mondhatni nem is nagyon volt hirtelen más választásuk.

Beyoncé egy erős nő, aki már annak az ötletét is elvetné, hogy őt valaha valakinek meg kellene menteni. Azonban néhány napja varsói koncertjén mégis erre került sor: a világsztárt szó szerint le kellett menekíteni a színpadról.

Az történt ugyanis, hogy a lebegő színpad, amin Queen B énekelt, nem ereszkedett le teljesen. Őt viszont le kellett onnan juttatni valahogy – a helyszínen dolgozó technikusok ezt egy hatalmas létrával oldották meg, a rajongók pedig üdvrivalgással fejezték ki elismerésüket a sikeres „mentőakció” után.

Sokan azt a technikust irigylik, aki lefelé végig a díva előtt mászott, hiszen premier plánban láthatta a világ egyik leghíresebb hátsóját… és hát szó, ami szó, Beyoncé nem is panaszkodhat: formás idomait évek óta szépen meg tudta őrizni, és ikrei születése után is gyorsan visszanyerte ikonikus vonalait.

Mint azt tavaly mi is megírtuk: a picik születése után nem sürgette annyira a fogyást, de az is tény, hogy 6 héttel a szülés után már tett egy-két dolgot a várandósság előtti alakja visszanyeréséért: akkor egy soul cycling óra után fotózták le, ahová párja is elkísérte.

A soul cycling a spinninghez nagyon hasonló, gyertyafénynél végzett mozgásforma szerintünk nem annyira nevezhető kíméletesnek, de egy ismerőse szerint az énekesnő nem őrült módjára vetette bele magát a tekerésbe, hanem eleinte csak kíméletesen sportolt – csak a mozgás szeretete vitte rá a mozgásra.

Emellett egészséges ételeket fogyasztott és ezeket is eszi mind a mai napig, plusz odafigyel arra is, mikor eszik és mit. Emellett pedig rengeteg zöld dzsúszt fogyaszt, ami szintén nagyon egészséges.

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés, Júl 2., 2018, időpont: 3:57 (PDT időzóna szerint)

Szerintünk sok súlyfelesleg egyébként nem maradt rajta, amiben nagy szerepet játszhatott, hogy aktív kismama volt, mert hogy igazi örökmozgó. De a terhessége alatt szerintünk azért jobban figyelt a teste igényeire – nem erőltette meg magát, és minden bizonnyal kíméletesebb mozgásformákra váltott.

Beyoncé babavárás előtt is odafigyelt az egészségére, sokat sportolt – intenzív kardióedzéseken izzadt, súlyzózott vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végzett a konditeremben -, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbált. Azt mondja, diétázni nem szokott, mert a fogyókúrák sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat. És ha valami bejön, azt akár hosszabb időre is az élete részévé teszi.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X