Főoldal > AKTUÁLIS > Így még nem láttad Beyoncét

Így még nem láttad Beyoncét

BeyoncéénekesnőhírességJay-Zsztárvilágsztár
0

Írta:

Meglepő képek kerültek fel a netre a díváról.

Ha valakinek, hát Beyoncénak biztosan nem kell olcsóbb helyeken vásárolnia – csak érdekességképpen: a popdíva vagyonát 500 millió dollárra, férje, Jay-Z vagyonát pedig 900 millió dollárra becsülik, írja a Daily Mail. De a világhírű énekesnőt a hétvégén mégis egy kedvező árairól ismert Target üzletben kapták lencsevégre, ahová anyukájával és kislányával, Blue Ivy-val érkezett.

A híresség teljesen hétköznapi ruhákban volt, és ő tolta saját bevásárlókocsijukat. Nem is csoda, ha a rajongók leesett állal bámulták őt a boltban, és a róla készült fotók is elég gyorsan bejárták az internetet – ezek közül mutatunk most mi is egyet.

Az is bárkinek feltűnhet a kép(ek) láttán, hogy a színpadon mindig királynői jelenségként látható Beyoncé hétköznapi és laza anyuka is tud lenni… na és persze azt sem lehet nem észrevenni, hogy remek formában van. Mint azt tavaly mi is megírtuk: ikrei születése után nem sürgette annyira a fogyást, de az is tény, hogy hat héttel a szülés után már tett egy-két dolgot a várandósság előtti alakja visszanyeréséért: akkor egy soul cycling óra után fotózták le, ahová párja is elkísérte.

A soul cycling a spinninghez nagyon hasonló, gyertyafénynél végzett mozgásforma szerintünk nem annyira nevezhető kíméletesnek, de egy ismerőse szerint az énekesnő nem őrült módjára vetette bele magát a tekerésbe, hanem eleinte csak kíméletesen sportolt – csak a mozgás szeretete vitte rá a mozgásra.

Emellett egészséges ételeket fogyasztott és ezeket is eszi mind a mai napig, plusz odafigyel arra is, mikor eszik és mit. Emellett pedig rengeteg zöld dzsúszt fogyaszt, ami szintén nagyon egészséges.

Szerintünk sok súlyfelesleg egyébként nem maradt rajta, amiben nagy szerepet játszhatott, hogy aktív kismama volt, mert hogy igazi örökmozgó. De a terhessége alatt szerintünk azért jobban figyelt a teste igényeire – nem erőltette meg magát, és minden bizonnyal kíméletesebb mozgásformákra váltott.

beyonce2.jpg ()

Beyoncé babavárás előtt is odafigyelt az egészségére, sokat sportolt – intenzív kardióedzéseken izzadt, súlyzózott vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végzett a konditeremben -, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbált. Azt mondja, diétázni nem szokott, mert a fogyókúrák sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.

Így 2013-ban a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel. A dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.

Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”

„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X