Főoldal > AKTUÁLIS > Demi Lovato megint elindult lefelé a lejtőn

Demi Lovato megint elindult lefelé a lejtőn

alkoholDemi Lovatodrogénekesnőkülföldi sztárrehabsztártúladagolás
0

Írta:

Megint kicsúszott a talaj az énekesnő lába alól.

A múlt hónapban jelent meg új kislemeze Sober címmel, ám Demi Lovato ezzel épp ellentétesen viselkedik: szerdán olvastuk a hírt, hogy az énekesnőt eszméletlen állapotban találták meg hollywoodi otthonában, ahonnan túladagolás gyanújával mentő vitte kórházba. Jelenleg annyit tudunk, hogy állapota stabil, és feltehetően nem heroint használt.

A RadarOnline napokkal ezelőtt egy névtelenséget kérő bennfentesre hivatkozva azt írja, hogy a 25 éves énekesnő nem is akar „tiszta” maradni. Alkohol- és drogproblémái állítólag megint olyan mértékűek, hogy a sztár lába alól kezd kicsúszni a talaj. Segítséget nem fogad el senkitől, sőt, megszakította a kapcsolatot családjával, barátaival, illetve kirúgta menedzserét, Phil McIntyre-t és számos olyan stábtagot is, akik hosszú ideje mellette álltak.

Hogy ebből pontosan mi az igazság, nem tudjuk, de az tény, hogy Demi nem figyel a mértéktartásra: szemmel láthatóan felszedett pár kilót (hangsúlyozzuk: ezzel önmagában nem lenne semmi gond, senkinek sem kell nádszálvékonynak lennie, ha teltebben jobban érzi magát), illetve legutóbb is egy átbulizott éjszakán kapták lencsevégre. A képen nem látszik, hogy ivott-e, de szemtanúk szerint nem volt már szomjas…

A Daily Mail Demiről szóló cikke alatt több hozzászóló azt írja, megszakad a szívük a hírességért, mások remélik, hogy ez az egész egyszerűen hazugság. Mert számukra Demi évek óta igazi inspiráció, aki pozitív példát mutatva sokaknak segített abban, hogy újra egyenesbe hozzák az életüket.

Ő maga is számtalanszor elmondta, milyen kemény küzdelmet kellett vívnia démonaival. „A drogot mindenhová el tudtam rejteni. Szó szerint felcsempésztem repülőkre is, és amikor az első osztályon mindenki elaludt, ott használtam, vagy kimentem a mosdóba. Ha pedig volt velem olyan ember, aki nem drogozott, és mindig figyelt rám, akkor is megtaláltam a módját, hogy kokainhoz jussak” – árulta el egy 2013-ban készült interjúban.

A döbbenetes beszélgetés során Demi beismerte, hogy remekül manipulál embereket, és a drog hatására ezt folyamatosan meg is tette. Leginkább az anyukáját, Diannát befolyásolta, aki, bár sejtette, hogy a lánya szed valamit, de eleinte nem akart ezzel szembenézni, majd saját maga előtt is letagadta a nyilvánvaló tényeket.

„A világ minden segítségét megkaphattam volna, de nem akartam. Azt hiszem, 19 évesen volt egy olyan pillanatom, amikor felismertem, hogy alkoholistaként viselkedem. Már nem arról volt szó, hogy lázadozom, közben jól érzem magam, hanem arról, hogy ebbe tönkremehetek, és ezt nem akartam. Tudtam, hogy össze kell szednem magam” – mondta.

Étkezési zavarairól is őszintén beszélt: 8-9 éves korában kezdődtek a bajok, először túlevéssel, majd koplalással. „Eleinte, ha sütit sütöttem, megettem egy egész tepsivel. Majd innen eljutottam odáig, hogy utáltam a testem, és koplalni kezdtem. Éheztettem magam, vívtam a magam harcait, míg el nem jutottam arra a pontra, hogy vagy leállok ezzel, vagy meg fogok halni” – mondta korábban Demi Lovato.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X