Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria kisfia máris nagy focidrukker

Eva Longoria kisfia máris nagy focidrukker

babaEva Longoriahírességkismamakülföldi sztársztárszülésszületett feleség
0

Írta:

Élete első focimeccsén Mexikónak szurkolt a csöppség.

Június 19-én született meg Eva Longoria és José Baston első közös gyermeke, egy kisfiú, aki a Santiago Enrique nevet kapta. A mama és a baba is jól vannak, olyannyira, hogy néhány nap múlva már a kissrác élete első focimeccsét nézte a családdal – méghozzá a Dél-Korea – Mexikó összecsapást.

A kisbaba focimezének tanúsága szerint természetesen az utóbbi csapatnak szorított, de szerintünk igazából majdnem teljes egészében végigszundikálta a találkozót.

Look who’s ready for #Mexico game! #WorldCup ??????

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés, Jún 23., 2018, időpont: 8:29 (PDT időzóna szerint)

Eva szinte biztosan vagány anyuka lesz, de persze egyelőre még ismerkedik az anyaszereppel, a feladatokkal és teendőkkel. A 43 éves színésznő kisebb (vagy inkább nagyobb) csodaként éli meg az anyaságot, és nagyon örül, hogy kisfia született.

Nekünk úgy tűnik, hogy a pocakos hétköznapokat is nagyon élvezte (posztolt arról, milyen bizarr étkezési szokásai lettek várandósan), illetve szerintünk az is bejött neki, hogy semmit sem kellett megvonnia magától, amit csak megkívánt. Miért is kellett volna, hiszen sokkal fontosabb volt számára, hogy kisbabája mindent megkapjon, mint az, hogy néhány kilóval többet mutat-e a mérleg alatta a szülés után.

A pluszkalóriákat persze valamilyen szinten azért számon tartotta, mert tudta, hogy számos egészségügyi kockázattal jár, ha nem tart mértéket. De úgy döntött, a finomságokat inkább több sporttal szeretné lemozogni. Kímélő mozgásformák közül válogatott, mint például a séta, ahová párja és imádnivaló kutyusa, Popeye is gyakran elkísérték.

Azt nem tudjuk, hogy most, a baba érkezése után mennyire siet majd a plusz súly leadásával, de szerintünk az ezer százalék, hogy milliomos kedvese néhány (vagy épp jó pár) pluszkilóval is ugyanúgy szereti őt, mint amikor még vékonyabb volt.

És hát Eva jó pár évig volt nagyon vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X