Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomez modern Hamupipőke lett

Selena Gomez modern Hamupipőke lett

Hamupipőkekülföldi sztármezítláboscar de la rentaSelena Gomezsztár
0

Írta:

Mesés szettben érkezett, mezítláb távozott a filmbemutatóról.

Selena Gomez szerepelt már Hamupipőke történetben, az Another Cinderella Story című produkcióban, de nemrég a valóságban is hamupipőkésre vette a figurát. A 25 éves színész-énekesnő a Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció című animációs film premierjén tündökölt, méghozzá egy meseszép Oscar De La Renta szettben, ami kiemelte vékony derekát és lapos hasát. Nyoma sincs már azoknak a pluszkilóknak, amiket tavasszal, Justin Bieberrel történt szakítása után láttunk rajta!

Ám a rendezvény végén jött az igazi meglepetés: Selena mezítláb sétált ki a rá váró autóhoz. Hogy vajon elhagyta-e valahol a cipellőjét, vagy az egyszerűen csak nyomta a lábát, vagy esetleg meg akarta mutatni legújabb tetkóját a világnak… nos, ezt nem tudjuk, de az tény, hogy nekünk csak még szimpatikusabb lett ezután a húzása után (görgess lejjebb a mezítlábas fotóért).

A 25 éves világsztár derűsnek tűnik a róla készült képeken, holott nehéz év áll mögötte: a már említett Bieber-szakítás mellett egészségileg is megviselte az elmúlt időszak. Lupusza miatt tavaly nyáron vesetranszplantációt kellett rajta végrehajtani – ehhez legjobb barátnője, Francia Raisa ajánlotta fel neki az egyik veséjét.

A híresség egyébként régóta küzd már a lupusszal, de csak 2015-ben árulta ezt el a sajtónak. A lupusz egy gyulladásos betegség, amikor az immunrendszer a saját szövetei és szervei ellen fordul. Érintheti a szívet, tüdőt vagy veséket is, de egyénenként változnak a tünetek, illetve a mellékhatások. Depresszióval, pánikbetegséggel járhat. Ezzel Selena is megküzdött, és nem könnyítette meg az állapotát az sem, hogy olykor gonosz kommenteket kapott az emberektől.

Például amikor két évvel ezelőtt felszaladt rá pár kiló, elég sok kritikát és bántást kellett elviselnie. Eleinte úgy tűnt, kiáll magáért, és nem hajlandó lefogyni csak azért, hogy másoknak megfeleljen, de aztán nem bírta tovább – szörnyen fájt neki, amit az emberektől kapott, ezért – hogy alakja ne jelentsen támadási felületet – gyorsan formába lendült.

A gyors fogyást drasztikus módszerekkel tudta csak elérni: alig egy hónap alatt nyolc kilót adott le. „A hét minden napján két-két kardió-edzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt” – mondta akkor egy névtelenséget kérő ismerőse. Majd hozzátette: mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el.

Egyesek étkezési zavarokról is suttogtak, ám Selena korábban már megnyugtatott mindenkit, hogy minden rendben van vele. A látszat viszont nem ezt mutatta: 2014-ben kórházi segítséget is kellett kérnie. Egyesek szerint azért, mert képtelen volt függőségeivel egyedül leszámolni, mások viszont úgy gondolták, stressz és kimerültség miatt kellett rehabra mennie.

Azt nem tudjuk, hogy akkor étkezési zavarokról esett-e szó közte és orvosai közt, de arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt. Azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy napközben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.

Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.

Régebben Selena edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket a fogyás elősegítése érdekében is valószínűleg rendszeresen végzett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X