Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckhamnek tényleg van humora

Victoria Beckhamnek tényleg van humora

Brooklyn Beckhamkülföldi sztárspice girlsztárviccesVictoria Beckham
0

Írta:

Szerinted mennyire vicces az egykori Spice Girl?

Nem egyszer hallottuk, olvastuk már, hogy az örökké stílusos, de mindig mosolytalan Victoria Beckhamnek igazából tök jó a humora, de – és most tegyük a szívünkre a kezünket – ki hitte ezt el?! Úgy igazán. Hát, szerintünk nem sokan…

Nos hát, Victoria nemrég tett arról, hogy még többen belássák: igazából nem is olyan sótlan, mint amilyennek a fotókon vágott komoly arckifejezései miatt sokan tartják őt. Néhány napja nagyfiával, Brooklynnal Párizsból tartott haza Angliába, amikor a srác elaludt a vonaton. Híres mamájának pedig több sem kellett: lefotózta, és posztolt róla néhány képet az Instán, mondván – nem kicsit ironizálva –, hogy ő tényleg imád minőségi időt tölteni 19 éves fiával.

Azt egyelőre nem tudjuk, Brooklyn mit szólt a képekhez, de az tény, hogy Victoria meglepte jelentős követőtáborát. Akiknek bejön az iróniával fűszerezett humor, azok jót nevettek, mások szerint az egykori Spice Girl inkább kicsit minden lében kanál anyuka, megint mások viszont inkább David Beckhamet hiányolják Victoria mellől.

Valóban adódik a kérdés, hogy vajon a divatikon miért nem híres férjurával ment Párizsba, és miért épp most utazgatnak külön-külön, amikor az a hír járja, hogy vége a házasságuknak… Ezekre a nagy kérdésekre a választ persze valószínűleg csak ők tudnák megmondani (és van egy olyan sanda gyanúnk, hogy nem fogják).

David Beckham egyébként 19 évvel ezelőtt, 1999-ben vette feleségül Victoriát, és négy gyerekük született: Brooklyn 19, Romeo 15, Cruz 13, Harper pedig hatéves. A kislány születése után az énekesnőből lett divatguru visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg a baba születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, az ex-Spice Girl nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy Victoria Beckham napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X