Főoldal > AKTUÁLIS > Égesd a kalóriákat bulizással: irány a Sziget!

Égesd a kalóriákat bulizással: irány a Sziget!

bulikoncertszigetSziget Fesztivál
0

Írta:

Elkezdődött a legnagyobb fesztivál: itt a #Sziget2018!

Minden idők egyik legerősebb zenei programjával készül a Sziget – elképesztően sok sztár és sztárzenekar lép fel a fesztiválon, szinte mindegyik színpad bővelkedik jobbnál jobb kínálatban. Te kire vagy leginkább kíváncsi?

Az első napon a Dan Panaitescu Nagyszínpadon Stormzy, Kendrick Lamar és Lykke Li lépett fel, és a fesztivál összes többi napján sztárdömping várható.
Ha már nem bírod a bulizást, akkor a Sziget Beach-en hűtheted le magad, a zenei programok mellett pedig rengeteg mást csinálhatsz az egészséges életmód jegyében: jóga, capoeira, salsa és hastánc segíthet a kalóriák égetésében, ha épp a koncerten tombolásba még nem fáradtál el eléggé.

A Sziget idén meghirdette a Love Revolutiont, azaz a Szeretet Forradalmát, melynek lényege a nagy közös ünneplés, a boldog és békés együttlét. Annak ünneplése, hogy közösen, a világ minden pontjáról, különféle kultúrákból érkezve is képesek vagyunk elérni azt, hogy erőszak és félelem nélkül élhessünk, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak és dolgozunk azon, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés és vigyázunk közös otthonunkra, a Földre. A Love Revolution kiáltványában megfogalmazottak bár mindig a fesztivál alapelveit jelentették, most több helyszín kiemelten is foglalkozik ezekkel az üzenetekkel. Így a One Love – Afro-Latin-Reggae Faluban minden nap ONE HOUR – ONE LOVE címmel lesznek beszélgetések arról, hogyan óvhatjuk meg a bolygónkat és mit tehetünk a klímaváltozás ellen, de lesznek beszélgetések a tolerancia, a rasszizmus, a migráció és az integráció témájában is.

Fotó: Bodorkós Máté - Rockstar Photographers

Ha nem tudsz kimenni a Szigetre, akkor se keseredj el: több koncertet is élőben láthatsz a neten keresztül: a Dan Panaitescu Nagyszínpadról, a Mastercard Színpad by A38 és a Világzenei Színpadról is sugároznak élőben a Live X Live oldalán! Ne maradj le!

A 2018-as Sziget Fesztivál augusztus 8-tól 15-éig tart!

Fotó: Sziget.hu /Csudai Sándor, Bodorkós Máté


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X