Főoldal > AKTUÁLIS > Betegség miatt elhalasztotta egyik koncertjét Shakira

Betegség miatt elhalasztotta egyik koncertjét Shakira

betegénekesnőkoncertkülföldi sztárShakirashowsztárvírus
0

Írta:

Az énekesnő már jobban van.

Augusztus 31-én Los Angelesben koncertezett volna Shakira, azonban a világsztár aznap reggel nagyon betegen ébredt: szervezetét egy vírus támadta meg, ami miatt gyorsan biztossá vált, hogy aznap nem tud színpadra állni. Rajongóit az Instagramon értesítette erről, hozzátéve, hogy szeptember 3-án pótolják a koncertet.

Ez meg is történt, görgess lejjebb a minden bizonnyal fantasztikus hangulatú show-n készült rövid videóért.

Shakira egyébként nagyon figyel magára – fontos neki, hogy érzi magát és előadóművészként persze az is, hogyan néz ki. Ezt néha szerintünk egy kicsit túl komolyan is veszi, sőt, el is túlozza. Első fia, Milan születése után például annyira gyorsan vissza akarta nyerni a vonalait, hogy elég meggondolatlan dolgot tett. A gyors fogyás érdekében napokon át csak folyékony táplálékot fogyasztott, és utána is olyan keveset evett, hogy a kisbabáját sem tudta szoptatni.

Talán mondanunk sem kell, hogy ezt a módszert senkinek sem ajánljuk, akármilyen gyors és látványos eredménnyel kecsegtet, hiszen nemcsak az anyuka egészségére lehet veszélyes, hanem a normális anyagcserét is felboríthatja.

Shakira szigorú diétája mellett valószínűleg rengeteg tánccal és hastánccal karcsúsodott, ugyanis ezek a mozgásformák a legnagyobb kedvencei, nem mellesleg rengeteg kalóriát égethet el velük. A tánccal például, a mozgás intenzitásától függően akár 400 kalóriát is leadhatunk óránként. Reméljük, a második kisfia születése után már nem a gyors eredményeket, hanem az egészségét helyezte előtérbe.

Ami pedig a táplálkozást illeti, terhességei alatt is figyelt magára: sok friss zöldséget, gyümölcsöt, salátát, sovány húst fogyasztott, viszont a halféléket – bármennyire szereti is ezeket – mellőzte. A mozgást nem hagyta abba, de csak annyit sportolt, amennyi még jól esett neki nagy pocakkal, és semmit sem erőltetett.

Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy nagycsaládra vágyik: ha csak rajta múlna, egy egész focicsapatot nevelgetne sztárfocista kedvesével, Gerard Piquével. „Szeretném, ha nyolc-kilenc gyerekünk lehetne, egy egész focicsapat” – árulta el, majd hozzátette, hogy mióta első gyermekük, Milan világra jött, egész másképp tekint a dolgokra, és a fontossági sorrend is megváltozott az életében.

„Ha szülővé válsz, és érzed a pici szeretetét, úgy érezheted, békében élsz az egész világgal. Ezentúl csak ezt szeretnéd elmondani mindenkinek, na meg a jó híreket, és azt, hogy mennyire boldog vagy” – árulta el.

De persze azt sem tagadta, hogy az anyaságnak nem csak a rózsaszín oldalát látta és érezte – egy ideig nehezen tudta összeegyeztetni a babázást a hivatásával, de lassan ráérzett a dolgokra. „Az anyaság nem olyan rózsaszín, mint mondják, de a rémtörténetek is el vannak túlozva. Szerintem mindkét dolog vele jár” – osztotta meg a világgal saját verzióját.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X