Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston a divat világát is meghódíthatja

Jennifer Aniston a divat világát is meghódíthatja

divatfarmerJennifer Anistonkülföldi sztársztár
0

Írta:

Nagy dobásra készül – állítólag.

Világszerte nők milliói rajonganak Jennifer Aniston stílusáért, és most eljöhet a lehetőség, hogy ezt a stílust egy kicsit a magunkévá tegyük. Ugyanis – ha hihetünk Jen nemrég névtelenül fecsegő ismerősének – a Jóbarátok színésznője hamarosan saját dizájner farmermárkával rukkolhat elő.

Ez a bennfentes szerint már csak azért is jó ötlet lehet, mert egyrészt a színésznő évek óta rajong a famercuccokért – saját gyűjteménye is legendás és időtlen darabokból áll, másrészt pedig évek óta várja már a lehetőséget, hogy a divatvilág nagyágyúi közé katapultálja magát – mire várjon még?!

Elvileg klasszikus farmernadrágokkal és pólókkal indulna a kollekció, amihez később kiegészítők is társulnának. Persze máris vannak, akik szerint az egész csak szóbeszéd, nem lesz itt semmiféle új márka, vagy menő farmerkollekció, azért mi azt mondanánk: várjuk ki a végét!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Denim-spo ?? #RachelGreenOutfits #RachelGreen #JenniferAnniston #Friends #90s #Denim #VscoCam

HARRI ? (@_harri__) által megosztott bejegyzés, Nov 5., 2017, időpont: 11:02 (PST időzóna szerint)

Egyébként divattal kapcsolatos terveit (akár ezeket, akár másokat) is megvalósíthatja most: ő maga is azt nyilatkozta, hogy jelenleg élvezi az egyedüllétet és azt, hogy szakmai terveire koncentrálhat. Látszik is rajta, hogy boldog és elégedett, és persze azt sem lehet nem észrevenni, hogy évek (lassan évtizedek) óta tartó fitneszrutinjának hála szuper formában van.

Szereti jógával indítani a napjait – nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen szeret levetkőzni jógázás előtt. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a már hazánkban is kapható Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X