Főoldal > AKTUÁLIS > Így edz otthon Britney Spears

Így edz otthon Britney Spears

Britney Spearsedzésénekesnőkülföldi sztármozgásotthoni edzésotthoni tornasportsztársztáranyuka
0

Írta:

A pophercegnőből lett fitneszlédi az Instagramra posztolt egy edzésvideót, utánozd bátran!

Ha úgy érzed, ezen a héten nincs kedved sportolni, az edzőteremre meg aztán végképp nem tudod rábeszélni magad, akkor sem kell lemondanod a mozgásról: otthon is edzhetsz, méghozzá minimális sporteszköz bevetésével, mégis nagyon hatékonyan.

Mozgasd át magad tetőtől talpig és erősíts! Aki bemutatja, mit hogyan csinálj a legjobb eredmény elérése érdekében, az nem más, mint Britney Spears. Figyeld csak, hagyd, hogy motiváljon, és utánozd bátran. Sminkelni persze nem kötelező (nem is értjük, ő miért ragaszkodik ebben a videójában is az arcfestékhez), de Selena Gomez valamelyik dalát te is bekapcsolhatod háttérzenének, ha szeretnéd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Long workout out today!!! @selenagomez definitely helped me get through it ? ? ?

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés, Okt 15., 2018, időpont: 6:50 (PDT időzóna szerint)

A világsztár egyébként egyre több követőt szerez a közösségi médiában a sport iránti szeretetének köszönhetően is – a fenti videóját például cikkünk születésének pillanatáig már majdnem 4.3 millióan látták!

Britney az utóbbi években a sport szerelmese lett, szinte minden nap mozog valamit – fut, úszik és táncol –, és ezt szívesen is teszi, illetve azt is fontosnak tartja, hogy gyerekeivel és munkatársaival is aktív kikapcsolódást keressen lustálkodás helyett.

Az énekesnő a sok sport mellett arra is figyel, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani: megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney manapság inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

A világsztár még 2012-ben, az X-Faktor mentoraként ismét hozzászoktatta szervezetét a rendszeres sporthoz és a kemény edzésekhez, és – mint ahogy azt fent is említettük – a mozgás szerelmese lett, és minden nap egy-két órát kezdett mozogni, majd még többet. Akkoriban a kardió gyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végzett, illetve tánccal is tett szuper alakja megőrzéséért. „A tánc az egyik kedvenc kardió edzéstípusom. Kemény, de egyben nagyon élvezetes is” – nyilatkozta korábban.

Persze az aktív életvitel nem jelenti azt, hogy ne „bűnözhetne” olykor egy kicsit, sőt, talán még nyugodtabb szívvel fogyaszthat kicsit egészségtelen kedvenceiből is, mert a pluszkalóriákat hipp-hopp lemozogja. Britney kedvencei a tacos, a pizza, a jégkrém, és vérbeli amerikai lányként imádja az Oreo-kekszet, és minden oreós finomságot is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X