Főoldal > AKTUÁLIS > Megszületett Hilary Duff kisbabája

Megszületett Hilary Duff kisbabája

banks violet blairHilary Duffkismamakülföldi sztármatthew komasztársztárcsemeteszülésvárandósság
0

Írta:

Naná, hogy a tüneményes apróság különleges nevet kapott.

Hilary Duff sem akart lemaradni azon hírességek nyomában, akik különleges nevet adnak a gyerekeiknek, így hát kislánya a Banks Violet Blair nevet kapta. Hogy egyedi-e, vagy inkább őrültség, és szegény kislányt csúfolódások céltáblájává teheti majd iskolás éveiben, arról megoszlanak a vélemények, de az tény, hogy Hilary-ék alig várták már ezt a picit.

Születését – mint mostanság sok sztár – Hilary és párja, Matthew Koma is az Instagramon jelentette be október 25-én, méghozzá az alábbi poszttal. Ebből nemcsak a baba nevét tudjuk meg, hanem kiderül az is, hogy a kicsi Los Angeles-i otthonukban jött a világra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Banks Violet Bair❤ this little bit has fully stolen our hearts! She joined our world at home on Thursday afternoon and is absolute magic ✨

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés, Okt 29., 2018, időpont: 6:38 (PDT időzóna szerint)

Hilary a szülés után valószínűleg nem fogja elkapkodni a fogyást – kisfia, Luca születése után, 2012-ben még fél évvel a baba érkezését követően sem zavarta őt az a néhány kilónyi súlyfelesleg, ami rajta maradt a szülés után.

Barátai szerint legalább 10 kilóval mutatott többet alatta a mérleg akkor, mint a baba előtt, de ez a jelek szerint Hilary-t érdekelte a legkevésbé: a róla készült fotók tanúsága szerint ő nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt akkoriban is, és az anyaság minden pillanatát hihetetlenül élvezte.

“Nem tartok ott a fogyásban, ahol szeretnék, de nem is akarom elsietni a dolgokat” – nyilatkozta akkoriban a Lizzy McGuire, a Pletykafészek és az ÖcsiKém színésznője. “Rendszeresen sportolok, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a pluszkilókat leadjam, de szeretnék a helyes úton maradni” – tette hozzá, arra utalva, hogy ő bizony nem kér többet a gyorsdiétákból.

Ezekkel korábban meggyűlt a baja: 17 és 19 éves kora között Hilary folyton diétázott, de később rájött, hogy ez nem vezet jóra. „Meguntam, hogy csak grillcsirkén és zöldségeken éljek, ezért ma már mindent eszem, de mértékkel” – mondta egy korábbi nyilatkozatában.

Az ételekhez való hozzáállása sem első terhessége alatt, sem később nem változott: imádja a finomságokat, és bizony pluszkilók ide vagy oda, szívesen falatozik például kedvenc csokis sütis dobozából.

Azt pedig korábban a Twitterre is kiírta rajongóinak, mennyire odavan a testvére által készített kecskesajtért. “Kedveskedjetek egy kicsit magatoknak, és csináljátok meg ti is MOST” – biztatta követőit, megosztva a számára bevált receptet.

Néhányan persze kritizálják, mert nem hajlandó többé beállni a túl vékony sztárok táborába. A Wellness Cafe csapata viszont örül annak, hogy végre egy hús-vér lány Hollywoodból, akit szemmel láthatóan jobban érdekel a gyerekei boldog mosolya és kiegyensúlyozottsága, mint az, hogy hány kilót mutat alatta a mérleg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

little bean is a week old today! ?✨??????⭐ she really nails hiccups and sneezes ✔

Hilary Duff (@hilaryduff) által megosztott bejegyzés, Nov 1., 2018, időpont: 4:39 (PDT időzóna szerint)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X