Főoldal > AKTUÁLIS > 3 szexi negyvenes szőkeség Hollywoodból

3 szexi negyvenes szőkeség Hollywoodból

Heidi KlumHollywoodJennifer Anistonkülföldi sztármodellReese Witherspoonszexiszexi modellszexi sztár
0

Írta:

Hogyan csinálják, hogy túl a negyedik ikszen is ilyen szuper formában vannak?

1. Jennifer Anitson – Mint azt mindannyian tudjuk, a világ kedvenc Jennifere nagyon egészségesen étkezik és szinte minden nap sportol valamit. Évek óta a jóga, illetve a jógalozófia szerelmese, de nyitott az újdonságokra is: legutóbb a bokszba szeretett bele, amihez szerintünk talán egy sármos személyi tréner vonzereje is hozzájárult… de maradjunk a tényeknél: a Jóbarátok színésznője 49 évesen is szuper formában van. Arcbőrének szépségét és üdeségét sokak szerint már egy ideje ügyes plasztikai sebészének köszönheti, Jen viszont azt mondja, nem a plasztikákban van a titok, hanem az odafigyelésben, na meg a „csodatévő” kollagén proteinporban, amit a smoothie-jaiba szokott keverni.

2. Reese Witherspoon – Hollywood egyik legkeresettebb színésznője 42 évesen, háromgyerekes anyukaként is legfeljebb 30 éves, gondtalan szöszinek tűnik. A titka? Jóga, túrázás, állandó hidratálás (szinte egy lépést sem tesz vizespalackja nélkül), a helyes táplálkozásra való odafigyelés, és persze a fényvédő krémek, amiket minden nap használ (igen, télen is).

3. Heidi Klum – És végül jöjjön valaki, aki nem színésznő, de sokoldalú világsztár. Heidi Klum, a 45 éves német származású modell nagyon is megérdemli, hogy rajta legyen ezen a toplistán, mert egyszerűen fantasztikus formában van. Heti négyszer sportol valamit, több liternyi vizet iszik naponta, és a 80/20-as diétát követi: az idő 80 százalékában egészségesen étkezik, de 20 százalékban megadja magának, amit igazán szeretne, legyen szó egy vékony szelet sajtról, egy kis csokiról, vagy egyik kedvencéről, a görög joghurtról mézzel és friss gyümölcsökkel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X