Főoldal > AKTUÁLIS > Evezzük át az óceánt!

Evezzük át az óceánt!

edzésevezésevezőpadmozgássport
0

Írta:

„Evezzük át az óceánt!” címmel indított 51 napig tartó evezőpados kihívást a Springday Health Klub.

A kihívás inspirációját Rakonczay Viktória és Rakonczay Gábor fantasztikus teljesítménye adta, akik 2007-ben első magyar vegyespárosként 51 nap alatt evezték át az Atlanti-óceánt. A Springday Health Klub célja a kihívással, hogy lehetőséget teremtsenek vendégeiknek ahhoz, hogy elérhető célokat jelöljenek ki önmaguk számára, feszegessék a fizikai teljesítőképességük határait. Tegyék mindezt úgy, hogy közben szakemberek segítik őket, edzőik adnak tanácsot és tervet a fejlődéshez.

Az Újpest szívében működő egészségklub számos életmódprogramot indított az elmúlt évben. Szenior programjuk egyre növekvő létszámmal és sikerrel fut, az 55+ korosztály legnagyobb örömére. Ugyanakkor gondolnak a „Big Man” néven futó programjukkal a túlsúlyos hölgyekre és urakra is. Nem hagyják magukra a kisgyermekekkel otthon lévő anyukákat sem, a „Baba-Mama” programot kínálva.

Az egészségklubban 1000 m2-es edzőterem, 260 m2-es funkcionális terem és 800 m2-es wellness található. Edzőkből, masszőrökből, dietetikusból, reflexológusból, gyógytornászból álló team várja az erősödni, kikapcsolódni vágyó, vagy akár életmódváltásban gondolkodó vendégeket.

A program részletei a www.springday.hu honlapon olvashatók.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X