Főoldal > AKTUÁLIS > Nem találod ki, kivel jött össze Charlize Theron!

Nem találod ki, kivel jött össze Charlize Theron!

Brad PittCharlize Theronkülföldi sztárszerelemsztársztárpár
0

Írta:

A hírek szerint egy régi barátságból alakult ki valami sokkal mélyebb.

Charlize Theron Hollywood egyik legszebb színésznője, épp ezért nem is hittük el, hogy ne lenne valakije – nem tudjuk ugyanis elképzelni, hogy a férfiak ne tolonganának érte, és ő ne tudna legalább egyet választani a potenciális jelöltek közül.

Nos hát, ha hihetünk a friss híreknek, akkor nemrég választott, méghozzá nem is akárkit: a Daily Mail a The Sunra hivatkozva azt írja, hogy a 43 éves színésznő Brad Pittel jött össze.

A két hollywoodi híresség régóta jó barátságot ápol – anno Charlize nagy szerelme, Sean Penn mutatta be őket egymásnak -, és barátságukból karácsony körül kezdett valami több, valami mélyebb kibontakozni. Nemrég egy Los Angeles-i filmvetítés után is együtt látták őket a bárban (Brad csak ásványvizet ivott), ahol nagyon felszabadultnak és boldognak tűntek egymás társaságában. Brad állítólag átkarolta Charlize-t, és úgy beszélgettek, mintha senki más nem lenne a teremben rajtuk kívül.

Nos hát, nem tudjuk, hogy vajon tényleg összejöttek-e, vagy csak egy jó barátságba láttak bele többet a fent említett lapnak fecsegő névtelen források, de szerintünk két dolog tény. Az egyik, hogy Angelina Jolie minimum egy jókora grimaszt megeresztett a világ felé, ugyanis Charlize-zal utálják egymást. A másik dolog pedig, hogy szerintünk Brad és az Oscar-díjas szőkeség nagyon szép pár lenne.

Charlize egyébként nemcsak gyönyörű, hanem nagyon csinos is. Alakját egészséges életmódjának köszönheti: odafigyel a táplálkozására és rengeteget mozog. Imád táncolni, ez az egyik kedvenc mozgásformája, de igazából szinte mindegy is neki, milyen mozgásformát választ, mert majdnem mindent szeret – gyermekkora óta sportol valamit. „Világéletemben imádtam mozogni. Hosszú éveken át balettra jártam, jégkorcsolyáztam, squasholtam, futottam, táncoltam, egyszóval szinte minden sportot kipróbáltam. Hogy mi a titok? Hát, szerintem csak annyi, hogy élvezem a mozgást” – árulta el korábban.

Ami pedig az egészséges étkezést illeti, a színésznő szerint ebben sincs nagy titok. A nap folyamán többször kis adagokat eszik, illetve hozzászoktatta a szervezetét ahhoz, hogy mindig a reggeli legyen a legkiadósabb étkezés számára. Ebédre valami könnyebb ételt eszik, vacsorára pedig csak salátát. Az étkezések közt zöldségekkel, gyümölcsökkel, mandulával vagy dióval hallgattatja el korgó gyomrát, de olykor egy kis gyorséttermi kosztot is engedélyez magának.

„Ha megkívánok egy hamburgert, arra nem mondok nemet, hiszen a szervezetem nem véletlenül kívánja meg a húst. De nem falok be egy egészet, hanem négy részre vágom fel, és csak egy negyedet eszem meg belőle” – mondta.

Az Édes november, Az olasz meló és a Kőkemény Minnesota sztárja azt is elárulta, hogy ha akarná, akkor sem tudná sokáig betartani a szigorú diétákat. „A dél-afrikaiak imádnak enni – mondta, majd hozzátette – imádom a sajtot, a vörös húsokat, a pizzát és a sült krumplit, de ma már inkább egyensúlyra törekszem a finom és a testemnek hasznos ételek közt.”

Annak ellenére, hogy rendszerint nem von meg magától semmit, Charlize a finomított lisztből készült élelmiszereket inkább kerüli. „Nem eszem fehér kenyeret, fehér rizst és tésztát, illetve megtanultam ezeket egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. Így nem maradok éhes, és egészségesebben is táplálkozom” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X