Főoldal > AKTUÁLIS > Sharon Stone ritka családi fotót osztott meg

Sharon Stone ritka családi fotót osztott meg

családi fotóhíreskülföldi sztárritka fotóSharon Stoneszínésznősztár
0

Írta:

Ilyen képet sem nagyon láttunk még a híres színésznő Instagramján.

Sharon Stone nem tartozik azon hírességek közé, akik lépten-nyomon követőik arcába tolják a friss családi fotókat Instagramon. De akár úgy is fogalmazhatunk, hogy a 60 éves színésznő elég ritkán oszt meg olyan képeket, melyeken egész családja látható – mi nem is emlékszünk, hogy láttunk volna ilyesmit az instáján…

Néhány napja viszont egy nagycsaládi karácsonyi képet töltött fel, amelyen anyukája, testvérei (Kelly és Michael), valamint három örökbe fogadott fia, a 18 éves Roan Joseph Bronstein, a 13 esztendős Laird Vonne Stone, és a 12 éves Quinn Kelly Stone is látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy holidays from our family to yours.

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés, Dec 26., 2018, időpont: 11:59 (PST időzóna szerint)

Az Elemi ösztön színésznője egyébként nem tűnik 60 évesnek, hiszen ad magára (persze, sokak szerint neki könnyű, mert megteheti), de talán ennél is fontosabb, hogy elfogadta magát, illetve az öregedést és annak velejáróit, így harmóniába került önmagával. Aki pedig lelkileg rendben van, az a külvilág felé is ezt fogja sugározni.

„A negyvenes éveimben történt, hogy bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és megfogadtam, hogy addig maradok, amíg el nem fogadom magam. Azt, ahogyan kinézek, itt és most. Néztem az arcom a nagyítós tükörben, néztem a testem, és sírtam, csak sírtam. Aztán egyszer csak azt mondtam magamnak: rendben, megöregszel, de hogyan akarod csinálni?” – emlékezett vissza a milliók által csodált világsztár.

Azóta Sharon különösen ügyel az egészségére, a helyes étkezésre – magas protein- és alacsony szénhidrát-tartalmú étrendjét hosszú ideje követi –, és a sok mozgásra. Rendszeresen jógázik, nyújtógyakorlatokat végez, sokat sétál és táncol.

Ezzel kapcsolatban hadd mutassuk meg kedvenc videónkat a világsztár Instagram-oldaláról:

„Arra gondoltam, úgy szeretnék megöregedni, mint egy táncos. Azóta is, minden alkalommal, amikor sportolok, mindig mást csinálok, attól függően, hogy éppen melyik területet kell egy kicsit jobban átmozgatnom” – árulta el.

Ami pedig a lemondásokat illeti, Sharon arról is őszintén beszélt, hogy régen nehezen mondott nemet egy-egy pohár borra, mert nagyon szerette, de most már egyáltalán nem él egykori kedvencével. „Szerintem nekünk, nőknek egy bizonyos kor felett jobb, ha nem iszunk alkoholt, mert nagyon felfújódhat tőle az arcunk és a testünk középső szakasza” – vélekedett.

Ami a világsztár kedvenceit illeti, a sztár régóta kerüli a magas glikémiás indexű ételeket, például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel.

Emellett fontosnak tartja a folyadékpótlást is, ezért sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Lelki egészsége és mindennapi aktivitása szempontjából pedig elengedhetetlennek tartja a fiaival töltött időt – elmondása szerint a srácoknak köszönhetően még jó ideig nem fog berozsdásodni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X