Főoldal > AKTUÁLIS > Így rúdtáncol Jennifer Lopez

Így rúdtáncol Jennifer Lopez

Jennifer Lopezkülföldi sztárrúdtáncszexisztár
0

Írta:

A színész-énekesnőről párja osztotta meg a következő videót.

Nem sok nő mondhatja el magáról, hogy 49 évesen sztriptíztáncosként is ki tudja, illetve ki meri próbálni magát. Jennifer Lopez viszont ezen kevesek közé tartozik: a színésznő már Miamiban gyakorol, hogy következő, Hustlers című filmjében minél hitelesebben formáljon majd meg egy profi sztriptíztáncosnőt.

És naná, hogy J. Lo büszke párja, Alex Rodriguez nem bírt magával, és az Insta sztorikban egy fél perc erejéig bepillantást engedett követőinek a színész-énekesnő egyik táncórájára. Hát, azt eddig is tudtuk, hogy Jennifernek az ötödik iksz kapujában is bomtateste van, de azt nem, hogy ilyen jól mozog a rúdon. Nézd csak!

A bombaalakot viszont neki sem adják ingyen – edzője, Tracy Anderson szerint nagyon meg is dolgozik a vonalaiért: mint azt a sztáredző korábban egy interjúban elmondta, elképesztő mennyiégű munka van abban, hogy „Jenny from the Block” ilyen testtel büszkélkedhet.

„Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja az iramot. Bio ételeket eszik, és az egész étrendje nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

„Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja. Nem fél a konditermektől, sem a súlyzóktól – itt épp a fent már említett Hustlers című mozira készül, erősítő edzéssel.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X