Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez és párja durva diétán van túl

Jennifer Lopez és párja durva diétán van túl

alex rodriguezcukordiétaJennifer Lopezkülföldi sztárszénhidrátsztársztárpár
0

Írta:

Sikerrel teljesítették a kihívást, amit így ünnepeltek meg.

Te is kacérkodsz néha a gondolattal, hogy jó lenne legalább néhány napra kiiktatni a cukrot az étrendedből? Nos, Jennifer Lopez és Alex Rodriguez nemcsak elképzelték, hanem meg is lépték ezt. Sőt, egy 10 napos kihívást követve nemcsak a cukrokat, hanem mindenféle szénhidrátot kiiktattak az életükből. Nem örökre, csak 10 napra. Ez, ha jelentős súlycsökkenést nem is eredményez, de valószínűleg megváltoztatja az ember közérzetét – és ennyi idő alatt valószínűleg a szervezetünket sem viseli meg túlságosan a szénhidrátok hiánya (a szénhidrátok hosszabb időre történő teljes megvonásával viszont már más a helyzet).

Nos, a lényeg, hogy a színész-énekesnő és sportoló kedvese sikeresen teljesítették a kihívást, amit – és most kapaszkodj – meglepő módon egy hatalmas szénhidrát-fiestával ünnepeltek meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Top this. How did you break the #10daychallenge?

Alex Rodriguez (@arod) által megosztott bejegyzés, Jan 31., 2019, időpont: 7:00 (PST időzóna szerint)

Hogy így végül az önsanyargatásnak mi értelme volt, illetve hogy J. Lo-nak miért van egyáltalán szüksége bármiféle diétára, amikor így néz ki, az rejtély… de az tény, hogy a szexi világsztár az 50-hez közeledve jobb formában van, mint valaha. Ezért nagyon meg is dolgozik: edzője, Tracy Anderson szerint elképesztő mennyiégű munka van abban, hogy „Jenny from the Block” ilyen testtel büszkélkedhet.

„Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy az egyik külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja az iramot. Bio ételeket eszik, és az egész étrendje nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

„Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X