Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez jobb formában van, mint valaha!

Jennifer Lopez jobb formában van, mint valaha!

énekesnőhírességJennifer Lopezkülföldi sztárlatin dívaszexisztár
0

Írta:

Elhiszed, hogy a latin díva nyáron már 50 éves lesz? Így őrzi az alakját.

Sokan kíváncsiak arra, hogy mi Jennifer Lopez titka, hiszen a latin díva – hangozzon ez bármilyen hihetetlenül – nyáron kerek szülinapot ünnepel, méghozzá az ötvenediket, mégis élete legjobb formáját hozza. Nemrég például a Harper’s Bazaarban jelentek meg róla fürdőruhás képek, és hát mi simán elhisszük, hogy a fotókat nem a photoshop tette ennyire szexivé, hanem a gyönyörű, nőiesen izmos testű énekesnő, a maga valójában.

Hogy mi a titok? Azt nyilván csak J. Lo tudja, mi viszont úgy fogalmaznánk meg a választ erre a kérdésre, hogy az énekesnő az egyik legjobb példa arra a sztárvilágból, hogy mi van akkor, ha valaki a mértéktelen plasztikáztatás helyett inkább a természetes utat választja és azt, hogy már harmincas, negyvenes éveiben elkezd odafigyelni a bőrápolásra, a bőrvédelemre, a táplálkozására, a rendszeres sportra.

Edzője, Tracy Anderson szerint elképesztő mennyiégű munka van abban, hogy „Jenny from the Block” ilyen testtel büszkélkedhet. „Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy az egyik külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja az iramot. Bio ételeket eszik, és az egész étrendje nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

„Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X