Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez izmos lába is megvillant

Jennifer Lopez izmos lába is megvillant

énekesnőgálahíresJ. LoJennifer Lopezkülföldi sztársztár
0

Írta:

Gyönyörű ruhájában egyszerre volt tündöklő szépség és kacér díva.

Mint minden díjkiosztó gálán, az American Music Awards-on is számos szebbnél szebb híresség tette tiszteletét, akik ismert dizájnerek méregdrága kreációiban parádéztak. Ám a közönség nagy része úgy véli, nem egy huszonéves szépség, hanem Jennifer Lopez volt a gála szépe, aki egyszerre volt lélegzetelállítóan gyönyörű és kacér díva ebben a dögös, pink színű Georges Chakra estélyiben.

A 49 éves énekesnő úgy pózolt a fotósok előtt, hogy ha nem tudnánk, ki ő, akár szupermodellnek is gondolhatnánk.

Egyébként a modellkedés sem idegen számára – az egyik legutóbbi munkája során a Guess kampányában pózolt. Egyesek szerint az egész irtó erőltetett lett, J. Lo pedig totál kétségbeesett lehet, ha ötven felé közeledve még mindig huszonévesnek akarja eladni magát. Mások szerint viszont mi van abban, ha egy-egy ilyen merészebb reklámot is bevállal – megteheti, hiszen bármit viselhet: fantasztikus formában van.

Edzője, Tracy Anderson szerint elképesztő mennyiégű munka van abban, hogy „Jenny from the Block” ilyen testtel büszkélkedhet. „Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy az egyik külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja az iramot. Bio ételeket eszik, és az egész étrendje nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

„Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X