Főoldal > AKTUÁLIS > Salma Hayek meglepő dolgot mutatott

Salma Hayek meglepő dolgot mutatott

fotóinstagramkülföldi sztáröregedésritka fotósalma hayekszínésznősztár
0

Írta:

És a kommentelők imádják érte.

Míg néhány évvel ezelőtt szinte természetes volt számunkra, hogy Hollywoodban szinte senki sem szed fel pluszkilókat (hacsak nem filmszerepre készül az illető), és senki nem öregszik, manapság már szerencsére vannak olyan üdítő példaként szolgáló hírességek, akik plasztikai műtétek és egyéb mesterséges fiatalság-konzerváló beavatkozások helyett inkább elfogadják, hogy felettük is múlnak az évek, és inkább ezt a változást próbálják a lehető legjobban fogadni.

Nemrég például Salma Hayek osztott meg magáról Instagramon egy olyan szelfit, amelyen jól látszik, hogy bizony neki is vannak ősz hajszálai – és mint az a képhez biggyesztett megjegyzéséből kiderül, ő ezekre nagyon büszke.

Szerintünk Salma nemcsak gyönyörű nő – 52 évesen is csodásan néz ki -, hanem alakjára is büszke lehet. Persze az egy dolog, hogy szerencsés géneket örökölt, de emellett tennie is kell a tökéletes formákért. Ez nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

„Egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban Salma.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő.

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni” – magyarázta.

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje és kislányuk, Valentina társaságában találja meg. „Szerintem akkor leszel a legboldogabb, ha nem csak magadra figyelsz, és nem irigykedsz más nőkre, fiatalabb vagy sikeresebb lányokra. Inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – mondta korábban.

Persze ezt nem könnyű megtenni, főleg nem annak a nőnek, aki saját elmondása szerint a legrosszabb életkorban van. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – állította egy régebbi interjúban.

Nemrég pedig mindenki számára még szimpatikusabb lett, amikor egy magazinnak elárulta, hogy neki is vannak szörnyű napjai – egyszer fenn, máskor lenn, hiszen egyik nap elégedettebb magával, másnap pedig borzalmasnak látja a testét.

„Akkor fel kell kelned, és a saját műalkotásoddá kell válnod. Persze, tudom, én is szívesebben lustálkodnék a saját kis világomban, de nem lehet. Össze kell szednem magam, és ünnepelnem kell az életet, meg azt, aki vagyok. Mert ez mindannyiunk saját, személyes élménye – ezt csak mi élhetjük át, nem teszi meg helyettünk senki” – mondta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X