Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence és Adele egy melegbárban bulizott

Jennifer Lawrence és Adele egy melegbárban bulizott

AdeleJennifer Lawrencekülföldi sztárlánybúcsúmelegbársztárvicces
0

Írta:

Lehet, hogy nem is csak egy szimpla hétvégi buli volt ez, hanem J. Law egyik lánybúcsúja is?

Egy transzvesztita show önmagában is elképesztő és fantasztikus, ám a New York-i Pieces nevű helyen két világsztár feltűnése tette még hihetetlenebbé a hétvégét: Jennifer Lawrence és Adele is felbukkant ugyanis a nézők között. Persze ez a többi vendég előtt sem maradt sokáig titokban, és persze készült róluk jó pár felvétel is, amelyek a Twitteren és a YouTube-on is megtalálhatók.

Mi most ezek közül mutatunk meg egyet – azt láthatod és hallhatod, amint egy ivós játékba próbálták bevonni J. Law-t, mire Adele megszólalt, hogy de hát ő el van jegyezve. Erre J. Law annyit mondott: ennek viszont semmi köze az ivási képességeihez.

Szó ami szó, Jennifert valóban eljegyezte a párja, Cooke Maroney – ezt februárban mi is megírtuk -, és a Vanity Fair azt írja, valószínűleg ez volt az Oscar-díjas színésznő egyik lánybúcsúja.

Az eljegyzésről és a várható esküvőről egyelőre semmit sem tudunk, de az szerintünk száz százalék, hogy Jennifernek nem kell majd szigorú diétába fognia, mielőtt kiválasztja a menyasszonyi ruháját. Egyrészt, mert így is fantasztikusan néz ki, minek sanyargatná magát, másrészt pedig nem is lenne erre képes.

Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy édességgel kényezteti magát. „Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X